isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
cane acele çıkmam şartdı sabah çıktım geldim şuan. turkiyede yaşanacağı kalmamış. para yok şey yok napalımAnladım brom, bana da haber edeydin keşke.
Para lazım para!![]()
cane acele çıkmam şartdı sabah çıktım geldim şuan. turkiyede yaşanacağı kalmamış. para yok şey yok napalımAnladım brom, bana da haber edeydin keşke.
Para lazım para!![]()
Bana Alamanyadan Şokalade getirirmisn içi fındıklı berlin şokolade ?cane acele çıkmam şartdı sabah çıktım geldim şuan. turkiyede yaşanacağı kalmamış. para yok şey yok napalım
Adrese yollacane acele çıkmam şartdı sabah çıktım geldim şuan. turkiyede yaşanacağı kalmamış. para yok şey yok napalım
Olum adres bi bilsemBana Alamanyadan Şokalade getirirmisn içi fındıklı berlin şokolade ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adrese yolla
he kesin öyledirBana Alamanyadan Şokalade getirirmisn içi fındıklı berlin şokolade ?
Adrese yolla
nee yani şokolat getirmeycen miOlum adres bi bilsem
he kesin öyledir![]()
alırım len yanına bi tane suprayla gelecem ha.nee yani şokolat getirmeycen mi
Susturmaya çalışanlara İNAT kutlayacağız!
1350 HP supraylan gelmessen almam ona göre uçması lzm çnküalırım len yanına bi tane suprayla gelecem ha.![]()
Hemen algı hemen bi bitmediniz ..Susturmaya çalışanlara İNAT kutlayacağız!
1600Beygir1350 HP supraylan gelmessen almam ona göre uçması lzm çnkü
Hemen algı hemen bi bitmediniz ..
Bütün bayramlar kutlanıyor 30 Ağustos'a gelince pandemi.Kim susturmaya çalışıyor kanka ?
Bütün bayramlar kutlanıyor 30 Ağustos'a gelince pandemi.
Dini bayram diye kutlanması mı gerekiyor? Bayramı herks içinde yaşasın. Bu pandemi döneminde.Başka hangi bayram kutlandı ? (Dini bayramlar dışında)