Zaten iyi bir servis, ancak pahalı. Bu yüzdenVerdiğin cevabın bana bir faydası yok niye gözlem veya deneyimini yazmak yerine bu kadar gereksiz bir cevap yazdın.
Limiztsiz olanlar iyi gibi ama fiyatları yüksek. E tabi her istediğin yerde tak fişe çalıştır olunca böyle oluyorEvet bende farkettim birde kota mevzusu var.
limitsiz paketler varKotalı olduğu için pek önermem fakat altyapın yoksa tercih edilebilir.
Limitsiz paketleri 10mbps'den başlıyor yani senin için yeterli ise alabilirsin.Limiztsiz olanlar iyi gibi ama fiyatları yüksek. E tabi her istediğin yerde tak fişe çalıştır olunca böyle oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
limitsiz paketler var
Zaten ben almayacağım 35mbps fiber paketi var bende. Pahalı ama ben olsam limitsiz alırımLimitsiz paketleri 10mbps'den başlıyor yani senin için yeterli ise alabilirsin.
Hız değerleri düşük ben tercih etmem 200tl verip 10mbps almak mantıksız zaten günümüz için düşük bir değer. Altyapı yoksa bile tercih etmem komşulardan imza toplayıp altyapı için başvuru yaparım daha mantıklı olur.Zaten ben almayacağım 35mbps fiber paketi var bende. Pahalı ama ben olsam limitsiz alırım
bölgendeki turkcell 4.5g hız testi sonucun nedir ?Eski oturduğumuz evde fiber vardı ama şuan ki evde yok bu nedenle Turkcell superbox almayı düşündüm sizce nasıl ?
eğer paran bolsa alabilirsin ancak daha uygun fiyatlı bir servis bakıyorsan vodafone redbox yeterli olacaktır. https://www.vodafone.com.tr/Net/vodafone-evde-redbox-kampanyasi.phpEski oturduğumuz evde fiber vardı ama şuan ki evde yok bu nedenle Turkcell superbox almayı düşündüm sizce nasıl ?
Evet baktım bir tık pahalı fakat çok kullanışlı bir ürünLimiztsiz olanlar iyi gibi ama fiyatları yüksek. E tabi her istediğin yerde tak fişe çalıştır olunca böyle oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
limitsiz paketler var