Turkcell superbox alınır mı ?

Alina

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
540
Eski oturduğumuz evde fiber vardı ama şuan ki evde yok bu nedenle Turkcell superbox almayı düşündüm sizce nasıl ?

Kotalı olduğu için pek önermem fakat altyapın yoksa tercih edilebilir.

Limiztsiz olanlar iyi gibi ama fiyatları yüksek. E tabi her istediğin yerde tak fişe çalıştır olunca böyle oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

limitsiz paketler var
Limitsiz paketleri 10mbps'den başlıyor yani senin için yeterli ise alabilirsin.

Zaten ben almayacağım 35mbps fiber paketi var bende. Pahalı ama ben olsam limitsiz alırım
Hız değerleri düşük ben tercih etmem 200tl verip 10mbps almak mantıksız zaten günümüz için düşük bir değer. Altyapı yoksa bile tercih etmem komşulardan imza toplayıp altyapı için başvuru yaparım daha mantıklı olur.

Eski oturduğumuz evde fiber vardı ama şuan ki evde yok bu nedenle Turkcell superbox almayı düşündüm sizce nasıl ?
bölgendeki turkcell 4.5g hız testi sonucun nedir ?

eğer paran bolsa alabilirsin ancak daha uygun fiyatlı bir servis bakıyorsan vodafone redbox yeterli olacaktır. https://www.vodafone.com.tr/Net/vodafone-evde-redbox-kampanyasi.php

Limiztsiz olanlar iyi gibi ama fiyatları yüksek. E tabi her istediğin yerde tak fişe çalıştır olunca böyle oluyor

limitsiz paketler var
Evet baktım bir tık pahalı fakat çok kullanışlı bir ürün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,087
Üyeler
188,200
Son üye
tarihiaga