Praetor Fenix
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Hocam sosyaldeki kullanıcı adınız neydi acaba?
Kimin?Hocam sosyaldeki kullanıcı adınız neydi acaba?
Katılıyorum ama olsun yeni bir forum sonuçta.@Abdullah Hacıgül Ottospy’ın yazısını neden kaale almadınız? Gereksiz laf dalaşına giren her kimse ayırt etmeden gerekli cezalar verilerek bu konu kapanabilirdi. Ama göruyorum ki amacınız bu forumu daha iyi bir yer haline getirmekten ziyade Technopat’dan gelenlere laf yağdırmak, her fırsatta rakip foruma dokundurmak olmuş.
İnsanların kendini 150 yaşında göstererek kayıt olabildikleri Google hesaplarından istatistik çıkarıp kitlenizi olgun sanarak sadece kendinizi kandırırsınız. Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla çok seviyeli bir ortamla karşılaşmadım.
Dostum ben Google hesaplarından bahsetmiyorum istatistik diye üniversitelerde ders var konulardan okadar habersizsiniz ki yani lütfen gerekli bilgileri öğren gel konuşalım sonra böyle bir konuşma anca boşa kürek olur.@Abdullah Hacıgül Ottospy’ın yazısını neden kaale almadınız? Gereksiz laf dalaşına giren her kimse ayırt etmeden gerekli cezalar verilerek bu konu kapanabilirdi. Ama göruyorum ki amacınız bu forumu daha iyi bir yer haline getirmekten ziyade Technopat’dan gelenlere laf yağdırmak, her fırsatta rakip foruma dokundurmak olmuş.
İnsanların kendini 150 yaşında göstererek kayıt olabildikleri Google hesaplarından istatistik çıkarıp kitlenizi olgun sanarak sadece kendinizi kandırırsınız. Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla çok seviyeli bir ortamla karşılaşmadım.
Dostum ben Google hesaplarından bahsetmiyorum istatistik diye üniversitelerde ders var konulardan okadar habersizsiniz ki yani lütfen gerekli bilgileri öğren gel konuşalım sonra böyle bir konuşma anca boşa kürek olur.
Büyük çoğunluğu ergen bunu kimse inkar edemez, düşük donanımı olan adama yardım etmek yerine aşağılayan insanlar yetişkin olamaz.Orada her yaş kitlesinden insan var. bu forumun kötü olduğunu göstermez
Sizin.Kimin?
Evet maalesef bu foruma da aynı konu düşmüştür. -konu dün açılmış ama ben fark edememişim- (bk. https://donanimarsivi.com/forum/threads/babami-yeni-pc-almasina-nasil-ikna-ederim.692/)@Otto-Spy yaş üzerinden aklınca insanları aşağılamayı kes, konu yaşa gelecek olursa geldiğin forumun arama çubuğuna "babama nasıl pc almaya" veya "baba" kelimelerini aratarak çocuk kitlenin geldiğin forumda binlerce olduğunu görebilirsin. Ha bu bir sorun mu? hayır ama senin insanları bu kadar ucuz bir formül ile aşağılamana izin veremem. Yorumlarında yapmanızdan etmenizden yaşınızdan tarzındaki kelimelerinle bunu bir foruma mal edemezsin. Yoksa youtubeda teknoloji kanallarında yetişkin abone sayısı en fazla Donanım Arşivi'ne aittir. İsteyen istediği testti yaptırsın ki bunun algoritmasını instagram storylerinde gösterdim kimsede aksini iddia edemez. Sevgiler
Öyle yazanlara büyük tepki gösterdiklerini görmemişsin demek.Technopat forum kitlesi bu hayatta kimse tarafından kaale alınmayan ergenlerin sosyal platformlarda millete ego kastığı bir yerden ibaret.
Malesef büyük bir kitlesi ergen.
Düşük donanımı olup yardım isteyen arkadaşlara sistemin çöp, o sistemi çöpe at gibi küstahça yorum yazan zavallıları gördüm orda.