Desktoplaptop - desktop ?
Bu sistem çok iyi az daha para koyup almanı tavsiye ederimTEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOQUEEN ITOPYA'da.www.itopya.com
Ama monitör vs de alacağım için çok pahalı olur daha hafifi yok mu evet sistem baya iyi fakat beni aşar ama yine 16 GB istiyorum ya çok iyiBu sistem çok iyi az daha para koyup almanı tavsiye ederimTEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TEKNOQUEEN/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOQUEEN ITOPYA'da.www.itopya.com
Varsa aklınızda bir şey toplayıp atabilirsinizITOPYA biraz pahalı bence incehesaptan almalı
Orada da bakabilirITOPYA biraz pahalı bence incehesaptan almalı
İkinci el almak istersen çok iyi olur çünkü doların fiyatını biliyoruz şuanda itopya vb. Gibi yerlerden alışveriş yapmak mantıksız bana göre ikinci el alırım diyorsan sistem önerisi yapıyımArkadaşlar diğer forumda cs den dolayı konu açtım şimdi acaba başlıkta olduğu gibi 5-3k arası rahat oyun oynatabilecek pc söyler misiniz?
3-5 k arası daha çok 4kbütçen ne kadar ona göre sistem önerebilirim sana ?
Alabilirim yani güvenilirse önerebilirsinizİkinci el almak istersen çok iyi olur çünkü doların fiyatını biliyoruz şuanda itopya vb. Gibi yerlerden alışveriş yapmak mantıksız bana göre ikinci el alırım diyorsan sistem önerisi yapıyım