Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 21,158
ryzen 4.nesil aynanda gelicekse çok yakın bir zamanda gelicek demekBence biraz bekleyin. Ryzen 4000, RTX 3000 gelicek aynı anda muhtemelen.
ryzen 4.nesil aynanda gelicekse çok yakın bir zamanda gelicek demekBence biraz bekleyin. Ryzen 4000, RTX 3000 gelicek aynı anda muhtemelen.
Bütçesi varsa sadece oyun oynacaksa Intel daha mantıklı.Yoo ama neden?
Ekim deniyor görücez.ryzen 4.nesil aynanda gelicekse çok yakın bir zamanda gelicek demek
Sen intelde oynadinmi hic ben 5 senedir intel kullaniyom ryzende kullandim 3600 aldim memnun kalmadim 9 nesile dondum simdide 10 nesil istiyom dostumAnladım ama Ryzenda oyun açıyor
4. nesil Ryzen 10 ekimde tanıtılıyormuş, bence beklemeye değer. 4600 10600K nın ensesinde olacaktırBütçesi varsa sadece oyun oynacaksa Intel daha mantıklı.
3600 ün oyun performansından memnun kalmadın mı? 9600K ile aynı oyun performansı varSen intelde oynadinmi hic ben 5 senedir intel kullaniyom ryzende kullandim 3600 aldim memnun kalmadim 9 nesile dondum simdide 10 nesil istiyom dostum
benim kafa iyice karıştıEkim deniyor görücez.
9. Nesilde ne kullandın?Sen intelde oynadinmi hic ben 5 senedir intel kullaniyom ryzende kullandim 3600 aldim memnun kalmadim 9 nesile dondum simdide 10 nesil istiyom dostum
Reis FPS'ten başka ne farkı var ki?Sen intelde oynadinmi hic ben 5 senedir intel kullaniyom ryzende kullandim 3600 aldim memnun kalmadim 9 nesile dondum simdide 10 nesil istiyom dostum
Xbox ne la? xbox ne?benim kafa iyice karıştı
xbox series s mi alıcam PC mi?
şimdi araya 4.nesilde girdi....
9600kAslında iyi bir seçim oyun konusunda 3700X ile kapışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9. Nesilde ne kullandın?
Cs performansi falan istedigim gibi cikmadi ya intel gibi akici degilReis FPS'ten başka ne farkı var ki?
Nasıl ya? Akıcılık derken FPS aynı olsa bile fark mı hissettin?Cs performansi falan istedigim gibi cikmadi ya intel gibi akici degil
Ya bilmesine biliyorum zaten inteli. Cok islemcisi gecti elimden ama baksana 11 nesile kara cuma diyo hic sanmiyorum 10 daha yeni ciktiİntel 10. nesil oyun konusunda gayet iyi alabilirsin render yapmayacaksan mükemmel olur.