- Reaksiyon skoru
- 398
Selamlar , arkadaşım i3 9100F kullaniyordu. Onunla röportaj gibi birşeyler yapıp buraya yazacağım . @Miracci ye soruluyor bu sorular .
+Memnun musun? Nedeniyle söyle ?
-Hayır.İlk önce anakart ram mhz leri düşük 2666mhzlerde kalıyor .online oyunlarda fps düşük . işlemci fanı 10yıldır aynı onu da beğenmedim. Bu işlemci ile yayın açmayı beklemeyin 4C/4T olduğu için .
+Alma nedenini söyle.
-Bütçem düşük olduğu için bunu almak zorunda kaldım . asıl hedefim Ryzen 5 1600 AF idi.
+Sıcaklık değerli nasıl?
-Isınan bir işlemci . Boştayken 40 Derece . Yük altında 50-60 Derece buluyor.
+CSGOda performans nasıl?
-iyi fps veriyor . ama valorantta performans performansı kötü , Ekran kartım RX570 olmasına rağmen fazla 170 FPS Alıyordum.
+Fortnite ve GTA5 de nasıl bir perfomans veriyordu?
-Ultra ayarlarında GTA5 70-80FPS veriyor.Fortnite da EN DÜŞÜK ayarlarında 80 FPS .
+Drop Giriyor mu? Fazla mı az mı?
-Fazla giriyor , 15 Dakika oynadıktan sonra tüm oyunlarda baya drop giriyor .
+AMD ye neden geçiş yaptın?
-O.C yapabiliyoum. Ram 3600mhz a kadar destekliyor . Hem nm intele göre daha düşük . AMD hem de ileriye dönük ve render performansı çok iyi.
Başka sorularınız varsa buraya yazabilirsiniz.
+Memnun musun? Nedeniyle söyle ?
-Hayır.İlk önce anakart ram mhz leri düşük 2666mhzlerde kalıyor .online oyunlarda fps düşük . işlemci fanı 10yıldır aynı onu da beğenmedim. Bu işlemci ile yayın açmayı beklemeyin 4C/4T olduğu için .
+Alma nedenini söyle.
-Bütçem düşük olduğu için bunu almak zorunda kaldım . asıl hedefim Ryzen 5 1600 AF idi.
+Sıcaklık değerli nasıl?
-Isınan bir işlemci . Boştayken 40 Derece . Yük altında 50-60 Derece buluyor.
+CSGOda performans nasıl?
-iyi fps veriyor . ama valorantta performans performansı kötü , Ekran kartım RX570 olmasına rağmen fazla 170 FPS Alıyordum.
+Fortnite ve GTA5 de nasıl bir perfomans veriyordu?
-Ultra ayarlarında GTA5 70-80FPS veriyor.Fortnite da EN DÜŞÜK ayarlarında 80 FPS .
+Drop Giriyor mu? Fazla mı az mı?
-Fazla giriyor , 15 Dakika oynadıktan sonra tüm oyunlarda baya drop giriyor .
+AMD ye neden geçiş yaptın?
-O.C yapabiliyoum. Ram 3600mhz a kadar destekliyor . Hem nm intele göre daha düşük . AMD hem de ileriye dönük ve render performansı çok iyi.
Başka sorularınız varsa buraya yazabilirsiniz.