i3 9100F Kullanan arkadaşın deneyimleri

Gazoz Reis

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
398
Selamlar , arkadaşım i3 9100F kullaniyordu. Onunla röportaj gibi birşeyler yapıp buraya yazacağım . @Miracci ye soruluyor bu sorular .

+Memnun musun? Nedeniyle söyle ?
-Hayır.İlk önce anakart ram mhz leri düşük 2666mhzlerde kalıyor .online oyunlarda fps düşük . işlemci fanı 10yıldır aynı onu da beğenmedim. Bu işlemci ile yayın açmayı beklemeyin 4C/4T olduğu için .

+Alma nedenini söyle.
-Bütçem düşük olduğu için bunu almak zorunda kaldım . asıl hedefim Ryzen 5 1600 AF idi.

+Sıcaklık değerli nasıl?
-Isınan bir işlemci . Boştayken 40 Derece . Yük altında 50-60 Derece buluyor.

+CSGOda performans nasıl?
-iyi fps veriyor . ama valorantta performans performansı kötü , Ekran kartım RX570 olmasına rağmen fazla 170 FPS Alıyordum.

+Fortnite ve GTA5 de nasıl bir perfomans veriyordu?
-Ultra ayarlarında GTA5 70-80FPS veriyor.Fortnite da EN DÜŞÜK ayarlarında 80 FPS .

+Drop Giriyor mu? Fazla mı az mı?
-Fazla giriyor , 15 Dakika oynadıktan sonra tüm oyunlarda baya drop giriyor .

+AMD ye neden geçiş yaptın?
-O.C yapabiliyoum. Ram 3600mhz a kadar destekliyor . Hem nm intele göre daha düşük . AMD hem de ileriye dönük ve render performansı çok iyi.

Başka sorularınız varsa buraya yazabilirsiniz.

Selamlar , arkadaşım i3 9100F kullaniyor. Onunla röportaj gibi birşeyler yapıp buraya yazacağım . @Miracci ye soruluyor bu sorular .

+Memnun musun? Nedeniyle söyle ?
-Hayır.İlk önce anakart ram mhz leri düşük 2666mhzlerde kalıyor .online oyunlarda fps düşük . işlemci fanı 10yıldır aynı onu da beğenmedim. Bu işlemci ile yayın açmayı beklemeyin 4C/4T olduğu için .

+Alma nedenini söyle.
-Bütçem düşük olduğu için bunu almak zorunda kaldım . asıl hedefim Ryzen 5 1600 AF idi.

+Sıcaklık değerli nasıl?
-Isınan bir işlemci . Boştayken 40 Derece . Yük altında 50-60 Derece buluyor.

+CSGOda performans nasıl?
-iyi fps veriyor . ama valorantta performans performansı kötü , Ekran kartım RX570 olmasına rağmen fazla 170 FPS Alıyordum.

+Fortnite ve GTA5 de nasıl bir perfomans veriyordu?
-Ultra ayarlarında GTA5 70-80FPS veriyor.Fortnite da EN DÜŞÜK ayarlarında 80 FPS .

+Drop Giriyor mu? Fazla mı az mı?
-Fazla giriyor , 15 Dakika oynadıktan sonra tüm oyunlarda baya drop giriyor .

+AMD ye neden geçiş yaptın?
-O.C yapabiliyoum. Ram 3600mhz a kadar destekliyor . Hem nm intele göre daha düşük . AMD hem de ileriye dönük ve render performansı çok iyi.

Başka sorularınız varsa buraya yazabilirsiniz.
İntel Pentium 4 hatta daha öncesinde bile o soğutucuyu kullanıyor bari o kabloyu açıkta bırakmasın one öyle tipsiz bir şey

Neresi boş hangi sorular bunlar?
Sıcaklık değerleri mesela 40 normal bir derece.
ve o valorant oyun performansı rx570 i3 9100f le ne kadar fps bekliyordu acaba ?
he birde şu 15 dakka sonra drop girme olayı. :D çok ama çok saçma süreyle dropun ne alakası var acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,810
Son üye
demiryasmedya
Geri