Arkadaşlar Bunlar arasında hangi kart

Performans olarak hepsi aynı ama Gigabyte'ın fiyatı çok uçuk değilse ben Gigabyte seçerim. Yazılım konusunda aşırı başaralı.
Hocam, bende Gigabyte 2060 kullanıyorum. Ekran kartının yazılım uygulamalarını atabilir misiniz ?

Peki onun haricinden eğer 2060s olmasaydi msi ventus modeli iyi mi?
2060 çok ısınan bir kart değil pek fark etmez yani ucuzu hangisi ise onu tercih ederdim.
Gigabyte hakkında birkaç kronik sorun okudum ama attığınız kartta da geçerli mi bilmiyorum
2060S var iken diğerlerine bakmam bile.
Eğer alabiliyorsanız 2060S alın çok daha iyi olur.

2060 ile 2060S arasında soğutma değil direk çekirdek farkı var bu yüzden düşünmeye pek gerek yok.
2060S diyorum.

2060 çok ısınan bir kart değil pek fark etmez yani ucuzu hangisi ise onu tercih ederdim.
Gigabyte hakkında birkaç kronik sorun okudum ama attığınız kartta da geçerli mi bilmiyorum
2060S var iken diğerlerine bakmam bile.
Eğer alabiliyorsanız 2060S alın çok daha iyi olur.

2060 ile 2060S arasında soğutma değil direk çekirdek farkı var bu yüzden düşünmeye pek gerek yok.
2060S diyorum.
Tmm alim almasinada 85 90 85 dereceleri gormem dimi bu kartla bide merak ettimde soriyoum ventus modlei iyi mi?

Tmm alim almasinada 85 90 85 dereceleri gormem dimi bu kartla bide merak ettimde soriyoum ventus modlei iyi mi?
Görseniz bile UV yapıp yine 2060 dan daha çok performans alırsınız düşünmeye bile gerek yok.
Ayrıca palit kötü bir marka değildir.

Görseniz bile UV yapıp yine 2060 dan daha çok performans alırsınız düşünmeye bile gerek yok.
Ayrıca palit kötü bir marka değildir.
Tmm bu ekran karta disppay port girisi var dimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,419
Üyeler
192,713
Son üye
ridvaneymenyildiz
Geri