''Konu Dışı'' Kategorisinin Denetlenmesi

Konu dışı bölümünde açılan konular olmasa forumun bu kadar aktif olması mümkün değil. Çünkü şuan forumda bulunan büyük bir kitle yardım etmekten çok buraya sohbet - muhabbet amaçlı giriyor. Konu dışının aşırı şekilde denetlenmesi durumunda bu kişiler aldıkları cezalar yada uyarılar neticesinde foruma küsecek ve forum üye kaybedecek. + Forum ilk açıldığı zamanlarda Sosyal gibi katı kuralların yanısıra samimi bir ortam olacağı söylenmişti. Bundan dolayı şu anda bazı şeylere göz yumulduğunu düşünüyorum.
Hocam siz yanlış anladınız galiba, biz burada Sosyal'de olduğu gibi katı kurallar istemiyoruz. Sadece konu dışı bölümünün daha fazla denetlenmesini ve ''troll'' konuların önüne geçilmesini istiyoruz. Bu tür konular durmak bilmezse forum daha fazla üye kaybedecektir diye düşünüyorum ben.

ben konu dışı kapansın demiyorum. misal, ''Kavga etmeye adam arıyorum'', ''kılım çıktı'', küfürlü başlık atıp Abdullah Hacıgül pp si ile sağa sola feminist faşist komünist demek..
Oo feminist mi? Ayıp... Neyse kafamı kazıtam da güçlü kadın olam.

Hocam siz yanlış anladınız galiba, biz burada Sosyal'de olduğu gibi katı kurallar istemiyoruz. Sadece konu dışı bölümünün daha fazla denetlenmesini ve ''troll'' konuların önüne geçilmesini istiyoruz. Bu tür konular durmak bilmezse forum daha fazla üye kaybedecektir diye düşünüyorum ben.
bakalım buluruz bir şeyler dendi. ne olacak merak ettim.

sadece konu dışı için onaylı konu açma olursa iyi olur ama her kategori için onaylı konu açma kötü olur direkt paylaşma en iyisi

bu arada ben daha sık denetlenmesi değil direk açılmadan önce denetlenmesi taraftarıyım. ama ortak bir çözüm bulunur illaki.

Örneğin; konu dışı bölümüne daha sıkı bir denetim gelir, üyeler zırt-pırt uyarı/ban cezası almaya başlar. Bu seferde bundan dert yanarlar. Kısacası insanlara hiçbir şeyi beğendiremezsin. Bana soracak olursan denetim gelmeli ancak bunu biz istiyoruz diye değil kendileri gerekli gördükleri zaman yapmalılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada ben daha sık denetlenmesi değil direk açılmadan önce denetlenmesi taraftarıyım. ama ortak bir çözüm bulunur illaki.

Özet olarak 3 ümüzde aynı şeyden bahsediyoruz fakat ben kendi düşüncelerimi pek dile getiremiyorum.

Örneğin; konu dışı bölümüne daha sıkı bir denetim gelir, üyeler zırt-pırt uyarı/ban cezası almaya başlar. Bu seferde bundan dert yanarlar. Kısacası insanlara hiçbir şeyi beğendiremezsin. Bana soracak olursan denetim gelmeli ancak bunu biz istiyoruz diye değil kendileri gerekli gördükleri zaman yapmalılar.

Özet olarak 3 ümüzde aynı şeyden bahsediyoruz fakat ben kendi düşüncelerimi pek dile getiremiyorum.
eğer açılmadan denetlenirse kimse uyarı almaz direk konu kapatılır

aynen bende

Fakat dediğim gibi moderatör olarak @White Ravens ve @Mehmet Yılmaz yetmeyebilir. Aslında yeter de çevrimiçi olmadıklarında konunun onaylanması uzun sürer

eğer açılmadan denetlenirse kimse uyarı almaz direk konu kapatılır
Kesinlikle

@Flushixy bu arada gereksiz dediklerim eğlence amaçlı açılanlar değil. Az önce özelden örneklerini verdiklerim

15 yaşında veledin biri çıkmış kavga etmek istiyorum diyor aga tabii ki denetlenmeli bunun gibi yaşı küçük insanlar konu dışı bölümünü çok alakasız kullanıyor. Sadece konu dışı bölümüne özel denetlenmeli bence.

Geri