TT Çıldırdi!! 10TL 24Mbps

Dükkanı uzak eve ben diyorum ki acaba babam alsa ama biz onu dükkana değil de eve bağlasak olur mu ?
aga sence bunu sen düşündüysen tt düşünemeyecek mi

ülkenin yarısı esnaf zaten herkes 10 tl ye internet kullanır öyle bir şey olsa

aga sence bunu sen düşündüysen tt düşünemeyecek mi

ülkenin yarısı esnaf zaten herkes 10 TL ye internet kullanır öyle bir şey olsa
adam vallahi adam billahi adam.

harbi öyle bir devirdeyiz ki millet taşın suyunu çıkarmaya çalışıyor

İnternet işi gönül işi...

harbi öyle bir devirdeyiz ki millet taşın suyunu çıkarmaya çalışıyor
@xKaanCKx Bu arada ilçe genel müdürlükle konuştum. benim altyapıyı 87Mbps'den 100Mbps'e taşımak için bişeyler yapacaklarmış. haftaya e posta üzerinden bir ton bilgi göndericem inş çıkartırlar şunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Finlandiyada herkese ücretsiz internet veriyorlar...
ya abi finlandiyada o ödediğin verginin karşılığını fazlasıyla aldığını hissediyor(muş)sun. orada yaşamadığım için bilmiyorum.

@xKaanCKx Bu arada ilçe genel müdürlükle konuştum. benim altyapıyı 87Mbps'den 100Mbps'e taşımak için bişeyler yapacaklarmış. haftaya e posta üzerinden bir ton bilgi göndericem inş çıkartırlar şunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya abi finlandiyada o ödediğin verginin karşılığını fazlasıyla aldığını hissediyor(muş)sun. orada yaşamadığım için bilmiyorum.
Fınlandiya da sınavda yok...

başlığı okuyunca heralde 3 5 kişi ile ortak kullanıyordur öyle 10 tl dir dedim

Sınav yok diye övülmek değil cidden güzel eğitim sistemleri var bence sınav bizim ülkede şuan olmasa daha kötü olur bence. (Sınav yok diye çalışmamak için mi diyorsun ?)
Ne alakası var?
Bir sınavda başarılı ol ve şansa ol herkes seni akıllı zanneder. Sınavı geçiyorsan akillisindir bu sisteme göre.

Geri