leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
e ben de olmaz diyorumDükkanı uzak eve ben diyorum ki acaba babam alsa ama biz onu dükkana değil de eve bağlasak olur mu ?
e ben de olmaz diyorumDükkanı uzak eve ben diyorum ki acaba babam alsa ama biz onu dükkana değil de eve bağlasak olur mu ?
aga sence bunu sen düşündüysen tt düşünemeyecek miDükkanı uzak eve ben diyorum ki acaba babam alsa ama biz onu dükkana değil de eve bağlasak olur mu ?
adam vallahi adam billahi adam.aga sence bunu sen düşündüysen tt düşünemeyecek mi
ülkenin yarısı esnaf zaten herkes 10 TL ye internet kullanır öyle bir şey olsa
Finlandiyada herkese ücretsiz internet veriyorlar...harbi öyle bir devirdeyiz ki millet taşın suyunu çıkarmaya çalışıyor
Bir akıllı sizsinizBenim babam esnaf acaba alıp eve bağlasak olur mu ?
@xKaanCKx Bu arada ilçe genel müdürlükle konuştum. benim altyapıyı 87Mbps'den 100Mbps'e taşımak için bişeyler yapacaklarmış. haftaya e posta üzerinden bir ton bilgi göndericem inş çıkartırlar şunu.harbi öyle bir devirdeyiz ki millet taşın suyunu çıkarmaya çalışıyor
ya abi finlandiyada o ödediğin verginin karşılığını fazlasıyla aldığını hissediyor(muş)sun. orada yaşamadığım için bilmiyorum.Finlandiyada herkese ücretsiz internet veriyorlar...
Fınlandiya da sınavda yok...@xKaanCKx Bu arada ilçe genel müdürlükle konuştum. benim altyapıyı 87Mbps'den 100Mbps'e taşımak için bişeyler yapacaklarmış. haftaya e posta üzerinden bir ton bilgi göndericem inş çıkartırlar şunu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya abi finlandiyada o ödediğin verginin karşılığını fazlasıyla aldığını hissediyor(muş)sun. orada yaşamadığım için bilmiyorum.
Sınav yok diye övülmek değil cidden güzel eğitim sistemleri var bence sınav bizim ülkede şuan olmasa daha kötü olur bence. (Sınav yok diye çalışmamak için mi diyorsun ?)Fınlandiya da sınavda yok...
Ne alakası var?Sınav yok diye övülmek değil cidden güzel eğitim sistemleri var bence sınav bizim ülkede şuan olmasa daha kötü olur bence. (Sınav yok diye çalışmamak için mi diyorsun ?)