GTX 1660 TI sizce alınır mı?

THICC lll ULTRA üst seviye.

Ayrıca üst seviye diye attığın Gaming X sorunlu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ha birde sen attığın için attım Pulse modelini. En pahalı siteden link atmak iyiymiş BRUH!

ve düşük seviye olmasına rağmen pulse modeli 65 dereceyi geçmiyor?
Gaming x e çamur atınca konuya dahil olmak durumunda kaldım ne sorunu varmış paylaşır mısın?

2060 zaten 85 derecelerde geziyor :) AMD Fanboyu seni. Bak işine pardon kartına. Ayrıca en pahalı dediğin incehesaptaki en ucuz link :D
Komik ve seviyesi düşük bir Nvidia fanboyu olduğunu öğrendik. 5600XT'nin 2060'tan daha düşük TDP değeri sahip olduğunu bilmemen de bunu ispatlıyor. Ha en ucuz link dediğin yerde 3300tl bak burda 2800tl

Gaming x e çamur atınca konuya dahil olmak durumunda kaldım ne sorunu varmış paylaşır mısın?
Termal pedlerinde sıkıntı var şu an bulamadım.

Asus , MSI sevmeyen ben :oops:
Sapphire görünce kuduran sen :poop:
Cidden seni seviyeli zeki biri sanırdım ama seviyeni bayaa belli ettin şu an.

@Sunstorm

Ekler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    6.2 KB · Hit: 25
AMD sorunları giderdi deniliyor da ben artık inanmıyorum. Ekran kartını AMD başaramadı. Bizzat yaşadığım kötü deneyimden sonra AMD RX 5000 serisine uzak durur ve kimseye de tavsiye etmem.

Gereksiz kavganıza dahil olmak istemem, ama fiyatlar konusunda piyasamız gerçekten berbat. Bir kartın bir gün fiyatı 2500 TL iken ertesi gün 3800 TL olabiliyor. Bu piyasayı kim bu hale getiriyor gerçekten anlamış değilim, bütün satıcılar çıldırmış gibi acayip derecede oynak fiyatlar var. Acaba çok büyük kar ediyorlar da sonra normal fiyata satıp indirim yaptık mı diyorlar? Asıl konuşup tartışmanız gereken bence bu. AMD vs NVIDIA yarıştırması yapmayı bırakın bence. Gerçi daha çok model yarıştırması yapar gibisiniz.

AMD sorunları giderdi deniliyor da ben artık inanmıyorum. Ekran kartını AMD başaramadı. Bizzat yaşadığım kötü deneyimden sonra
1- Hangi kartı aldın
2- Ne zaman aldın?

Zaten tamamen giderildi diyen yok. %10 ile 5 arası bir olasılık var bu da üreticilerle alakalı yazılımla değil.

O fiyata RX5600XT almak daha mantıklı RTX 2060 gücünde

Bakın benden zor gürürsünüz bu öneriyi :D

1- Hangi kartı aldın
2- Ne zaman aldın?

Zaten tamamen giderildi diyen yok. %10 ile 5 arası bir olasılık var bu da üreticilerle alakalı yazılımla değil.
Sapphire Pulse RX 5500 XT (şubat 2020 alınma) ve arkadaşım da RX 5600 XT (ne zaman aldığını bilmiyorum) modeliyle sorun yaşadı. İkimiz de aynı ay içerisinde NVIDIA aldık. RTX 2060 aldı o, ben de super modelini.
Benim yaşadığım sorunlar, ani sağa sola dönüşlerde oyunlarda takılma vardı. Farklı farklı sürücüler denedim düzelme olmadı. Bir de Windows açılana kadar görüntü gelmiyordu ekrana. Format atarken sürücü silindiği an (Windows yüklü disk formatlandığı an) görüntü vermeyi kesiyordu. Isı değerlerim düşüktü ve 130 TDP değerinde gayet normal görünüyordu. Ancak sahne değişirken görüntü işlemede sanırım büyük problem yaşatıyordu.
Arkadaşın 5600 XT ile yaşadığı problemler çok daha fazlaydı ve siyah ekran sorunu bile yaşıyordu.

Komik ve seviyesi düşük bir Nvidia fanboyu olduğunu öğrendik. 5600XT'nin 2060'tan daha düşük TDP değeri sahip olduğunu bilmemen de bunu ispatlıyor. Ha en ucuz link dediğin yerde 3300tl bak burda 2800tl

Termal pedlerinde sıkıntı var şu an bulamadım.

Cidden seni seviyeli zeki biri sanırdım ama seviyeni bayaa belli ettin şu an.

@Sunstorm
@Redmental @Sunstorm ee nerelerdesiniz? Demekki kanıtsız konuşmayacaksın.

Sapphire Pulse RX 5500 XT (şubat 2020 alınma) ve arkadaşım da RX 5600 XT (ne zaman aldığını bilmiyorum) modeliyle sorun yaşadı. İkimiz de aynı ay içerisinde NVIDIA aldık. RTX 2060 aldı o, ben de super modelini.
Benim yaşadığım sorunlar, ani sağa sola dönüşlerde oyunlarda takılma vardı. Farklı farklı sürücüler denedim düzelme olmadı. Windows açılana kadar görüntü gelmiyordu ekrana. Format atarken sürücü silindiği an (Windows yüklü disk formatlandığı an) görüntü vermeyi kesiyordu. Isı değerlerim düşüktü ve 130 TDP değerinde gayet normal görünüyordu. Ancak sahne değişirken görüntü işlemede sanırım büyük problem yaşatıyordu.
Arkadaşın 5600 XT ile yaşadığı problemler çok daha fazlaydı ve siyah ekran sorunu bile yaşıyordu.
2020 Şubat baya sıkıntılıydı doğrudur. Haziran, temmuz gibi yayınlanan sürücülerle sorunlar hallolmaya başladı

2020 Şubat baya sıkıntılıydı doğrudur. Haziran, temmuz gibi yayınlanan sürücülerle sorunlar hallolmaya başladı

21 Ağustos'a kadar kullandım ve 10'dan fazla sürücü denedim. Düzelme olmadı. Kablo olabilir dediler. Evde şu an kendi kablosu haricinde 2 tane HDMI 1 tane DP kablosu var. Sorun kabloda da değildi. Kartın kendisi sorunluydu muhtemelen servise gitti geldi sorun yok dediler ama bariz sorunluydu.

21 Ağustos'a kadar kullandım ve 10'dan fazla sürücü denedim. Düzelme olmadı. Kablo olabilir dediler. Evde şu an kendi kablosu haricinde 2 tane HDMI 1 tane DP kablosu var. Sorun kabloda da değildi. Kartın kendisi sorunluydu muhtemelen servise gitti geldi sorun yok dediler ama bariz sorunluydu.
Bunlar AMD'de olağan şeyler maalesef. Tahminimce frekansını ayarlayamıyordu kart. Underclock ile halledilebilirdi aynı sorunlar bende de vardı ancak öyle çözebildim çünkü. Sapphire şu PCB leri bi iyileştirse...

Görüntü vermeme kısmını düzeltemezdik sanırım. Ben karttan kurtulmaya baktım. Alan kişiye de bilgi verdim ona göre satın aldı benden.

Orasını bilemem artık fiyatı görünce olsun ben öyle de alırım demişti.

Geri