İndirimde 450'ye düşüyor o yüzden söyledim bir bok bilmeden yazma şunlarıadamın bütçesini tamamlayacaksan CK350 alsın?
Anladı o zaman ama ben olsam biriktirir mekanik alırdım membran alacaksan ne gerek var 300tl vermeyeEvet güzel klavye de kardeşim bütçe sınırı 300 çok zorlarsam 320
düzgün konuş önce. adamın 450 bütçesi de yok.İndirimde 450'ye düşüyor o yüzden söyledim bir bok bilmeden yazma şunları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladı o zaman ama ben olsam biriktirir mekanik alırdım membran alacaksan ne gerek var 300tl vermeye
Hayırdır? Kimin ile görüşüyorum da düzgün konuşacağım adam akıllı konuşana zaten düzgün cevap veriyorum hata bende değil sende çok sorun yaşıyorsan ekle beni dcden oradan konuşalım Ahmet*#1881düzgün konuş önce. adamın 450 bütçesi de yok.
Forum içerisindeki söz ve davranışlarına dikkat et.
Yazılan yorumları okuyorsunuz adam orada dikkat etmediğim birşeyi nazik bir dil içerisinde söylemek varken tersliyor ve bende aynı şekil cevap verdiğim için uyarı yiyorum. 2.Atar-gider yaptığım yok düzgün konuşana düzgün konuşuyorum amacım insanlara yardım etmek elimden geldiği kadarıylaForum içerisindeki söz ve davranışlarına dikkat et.
Kimseyi DC gibi yerlere bu şekilde çağırma.
Rapor sistemini de atar-gider yapmak için kullanma.
Bizim derdimiz ban atmak olsa zaten bu mesajları yazamazdın.Yazılan yorumları okuyorsunuz adam orada dikkat etmediğim birşeyi nazik bir dil içerisinde söylemek varken tersliyor ve bende aynı şekil cevap verdiğim için uyarı yiyorum.
2.Atar-gider yaptığım yok düzgün konuşana düzgün konuşuyorum amacım insanlara yardım etmek elimden geldiği kadarıyla
Uyarı-Ban atmaya çok hevesliyseniz çekinmeyin atın banı sorun yok adam gibi düzgün yere geçer forumumu başlatırım.
bir sorunun varsa reale gelirsin kankam. Trabzon Yomradayım civarlardaysan buyur gel. DC de sövmekle adam olunmuyorHayırdır? Kimin ile görüşüyorum da düzgün konuşacağım adam akıllı konuşana zaten düzgün cevap veriyorum hata bende değil sende çok sorun yaşıyorsan ekle beni dcden oradan konuşalım Ahmet*#1881
Sayın 11 puan...bir sorunun varsa reale gelirsin kankam. Trabzon Yomradayım civarlardaysan buyur gel. DC de sövmekle adam olunmuyor. Ha istersen oraya da gelirim
reis gel dövüşek mi dedim yawSayın 11 puan...
Ben ne anlatıyorum burada?
Sırf sizin gibileri görmemek için bir daha buraya ne forum atıcam ne de yorum. Allah akıl fikir versin ne diyeyim umarım yaşın küçüktür bunu anlamayacak kadar büyük isen vay haline....varsa reale gelirsin kankam. Trabzon
Buyur gel bekliyorum Silivri Merkezde oturuyorumbir sorunun varsa reale gelirsin kankam. Trabzon Yomradayım civarlardaysan buyur gel. DC de sövmekle adam olunmuyor. Ha istersen oraya da gelirim
Buyur gel bekliyorum Silivri Merkezde oturuyorumbir sorunun varsa reale gelirsin kankam. Trabzon Yomradayım civarlardaysan buyur gel. DC de sövmekle adam olunmuyor. Ha istersen oraya da gelirim
peki kanka. 17 yaşımdayım pek de küçük sayılmam. eğer tavrım sert geldiyse özür dilerim, iyi forumlar.Sırf sizin gibileri görmemek için bir daha buraya ne forum atıcam ne de yorum. Allah akıl fikir versin ne diyeyim umarım yaşın küçüktür bunu anlamayacak kadar büyük isen vay haline....
Buyur gel bekliyorum Silivri Merkezde oturuyorum
Buyur gel bekliyorum Silivri Merkezde oturuyorum
.