- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir şey yapıcak kral kaldımı bu dünyada beadamın bütçesini tamamlayacaksan CK350 alsın?
Öyle bir şey yapıcak kral kaldımı bu dünyada beadamın bütçesini tamamlayacaksan CK350 alsın?
yok işte. konuyu okumadan yapıştırıyor cevabı. Ogre alabilirsin ama uyarayım basmama sorunu yaşayıp temizleyerek çözenler var.Öyle bir şey yapıcak kral kaldımı bu dünyada be
Oda türkçe q değil kanka sonradan baskıyok işte. konuyu okumadan yapıştırıyor cevabı. Ogre alabilirsin ama uyarayım basmama sorunu yaşayıp temizleyerek çözenler var.
Saber RGB kalıyor o zaman sadeceOda türkçe q değil kanka sonradan baskı
Bu konuda en iyi marka rampage oluyor ama adam red switch le kavgalımı anlamadım ki güzel olan tüm klavyeleri mavi switch redini yapmıyor adamOda türkçe q değil kanka sonradan baskı
Evet çok hoşuma gitti o ama 380 tlSaber RGB kalıyor o zaman sadece
O zaman Ogre kalıyor maalesef. Sonradan baskı bence çok da önemli değilBu konuda en iyi marka rampage oluyor ama adam red switch le kavgalımı anlamadım ki güzel olan tüm klavyeleri mavi switch redini yapmıyor adam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet çok hoşuma gitti o ama 380 TL![]()
tuşları siliniyorTrust gxt 890 cada
peki, James Donkey gamepower ın klavyelerine bak ama ömürleri pek uzun değil bunu bilerek alBana yeterli arkadaşlar 300 TL fazla bile ama bir klavye bulma sorun red switch ideal bi klavye bulabilirsem türkçe q alacağım direk
Dostum acaba redden başka sessiz olan switch yok demi en sessizi red başka varsa ucuz olarak o önerilerede açığımO zaman Ogre kalıyor maalesef. Sonradan baskı bence çok da önemli değil
tuşları siliniyor
Aklımda rampage vardı ama malum ah ulan rampage yaktın benipeki, James Donkey gamepower ın klavyelerine bak ama ömürleri pek uzun değil bunu bilerek al
Brown var ama o da bu bütçede yok. Olmazsa membran kalıyor sadeceDostum acaba redden başka sessiz olan switch yok demi en sessizi red başka varsa ucuz olarak o önerilerede açığım
Aklımda rampage vardı ama malum ah ulan rampage yaktın beni
Saolun teşşekkürlerBrown var ama o da bu bütçede yok. Olmazsa membran kalıyor sadece