Sistemi normal montaj edip çalıştıracaksın. Sadece anakartı yalıtımlı bir malzemenin üzerine koyun. Örnek olarak karton kutunun üstüne koyabilirsin.Elimde sadece kasa eksik onu da alana kadar en azından sistemi deneyeyim diyorum. Hem toplamama yardımcı olacak hem de kasasız çalıştırmaya örnek güzel sade açıklayıcı bi video önerebilir misiniz?
Uzay montaj yapabilirsin.Anakartı kendi kutusunun üzerine koyup çalıştır.Elimde sadece kasa eksik onu da alana kadar en azından sistemi deneyeyim diyorum. Hem toplamama yardımcı olacak hem de kasasız çalıştırmaya örnek güzel sade açıklayıcı bi video önerebilir misiniz?
Hayır,uzay montaj güvenli.Abdullah abi bile sistem toplama videolarında ki kasalardan hariç kendi kişisel sistemini uzay montaj kullanıyor.Ve Abdullah abi dışında bir sürü kanalda uzay montaj sistem kuruyor,kullanıyor.O şekilde açmak sisteme herhangi bir zarar vermez değil mi. Bir de sıfırdan masaüstü hiç kurmadım açmadım da. windows u indirip kurmak için hazırda bekleteceğiz orasında okeyiz ama onu yapmadan önce direk çalıştırsam ekrana bios ekranı fln vs görüntü gelir mi