twitch yayın açma/gelişme

Reaksiyon skoru
254
yaklaşık 2 senedir yayın açtığım bir kanal var arkadaşlarım ve tanıdıpım kişiler düzenli aç dediler izleyici yakalarsın dediler ama pek de öyle olmadı 2 senedir ara ara açıyorudum bu sene yaklaşık 4-5 ay nerdeyse elimden geldiğince hergün açtım ama çok büyük bir gelişme olmadı tabii ki kamera olmaması büyük bir etken ama sizin önericeğiniz birşeyler var mı acaba ?

yaklaşık 2 senedir yayın açtığım bir kanal var arkadaşlarım ve tanıdıpım kişiler düzenli aç dediler izleyici yakalarsın dediler ama pek de öyle olmadı 2 senedir ara ara açıyorudum bu sene yaklaşık 4-5 ay nerdeyse elimden geldiğince hergün açtım ama çok büyük bir gelişme olmadı tabii ki kamera olmaması büyük bir etken ama sizin önericeğiniz birşeyler var mı acaba ?
knk benden sana tavsiye önce yt kanalı aç onu büyüt reklamla falan sonra twitch e falan geç ordan bi kitle gelir zaten

kankam o da var ama işte elimizden geleni yapıyoruz
knk her iş reklam her iş. yaay reklamlarını hatırlıyor musun ? her yerdeydi ve hiç bilgi vermemişlerdi çok merak etmiştik çakma twitter çıktı.
reklam.

knk ilk başta bence yt de click bait vs ile bir kitle yaratıp o kitle ile twitche geçmen daha mantıklı olur
kankam ben kendi emeklerimle bir kitle olsun istiyorum click bait atsam da ne atarım bilmiyorum valla hiç düşünmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk her iş reklam her iş. yaay reklamlarını hatırlıyor musun ? her yerdeydi ve hiç bilgi vermemişlerdi çok merak etmiştik çakma twitter çıktı.
reklam.
kanka valla her iş reklam da onu da nasıl yapıcaz her şey para :(

kankam ben kendi emeklerimle bir kitle olsun istiyorum click bait atsam da ne atarım bilmiyorum valla hiç düşünmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka valla her iş reklam da onu da nasıl yapıcaz her şey para :(
tanıdıktan dilen. arkadaşlara yaz paylaşır mısın beni fln diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,409
Üyeler
195,620
Son üye
Anıl Ömer Eker
Geri