ARGB kontrolcü tavsiyesi

xloer00

80+
Reaksiyon skoru
16
ASUS TUF B450- Plus Gaming anakart kullanıyorum. ASUS ROG adreslenebilir 60 cm şerit LED aldım. Fakat anakartımda 12V 4 pin RGB erkek pinleri var. Şerit LED'de ise 3 pin dişi var. LED'i bu anakartla çalıştırmak için kontrolcüye ihtiyacım var. Kontrolcü ile diğer ASUS parçalarım ile senkron çalışır mı? Türkiye'den Aliexpress Amazon gibi yerlerden tavsiyede bulunabilir misiniz? Kendim ufak çaplı bir araştırma yaptım ama nasıl bir kontrolcüye ihtiyacım var bulamadım.

Dostum ARGB'yi RGB'ye dönüştüren dönüştürücüleri bulman çok zor, Türkiye'de yoklar, olsa da çok pahalı olurlardı. Aliexpress'te falan bulabilirsin, ama önerim yok.
Ancak ARGB kontrolcü olup kumandayla kontrol edilebilen kontrolcüler mevcut, MSI'ın vardı mesela, ona bakabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Dostum ARGB'yi RGB'ye dönüştüren dönüştürücüleri bulman çok zor, Türkiye'de yoklar, olsa da çok pahalı olurlardı. Aliexpress'te falan bulabilirsin, ama önerim yok.
Ancak ARGB kontrolcü olup kumandayla kontrol edilebilen kontrolcüler mevcut, MSI'ın vardı mesela, ona bakabilirsin.
Bahsettiğiniz ARGB kontrolcüyü gösterebilir misiniz ? Bu konuda bir bilgim yok o yüzden nasıl bir kontrolcü olduğunu görsem yeterlidir.

Bahsettiğiniz ARGB kontrolcüyü gösterebilir misiniz ? Bu konuda bir bilgim yok o yüzden nasıl bir kontrolcü olduğunu görsem yeterlidir.
Buyur.
Yazılım ile kontrol etmeyi unut bu arada, anakartında ARGB girişi yok, mecbur uzaktan kumandalı falan bir şey almalısın, veya anakart değiştirmelisin :p.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,632
Üyeler
190,071
Son üye
flogr
Geri