Windows 10 Mavi Ekran Hatası

Peki elinde format usb si varmı ?

Reis şifreyi Hatırlamaya çalışman lazım cmd şifresiz açılsaydı o videodaki gibi olurdu da

Kral her şeyi denedim hangi kafayla koyduysam o şifreyi of ya format usb si alsam olurmu
Reis hani sen komut istemi ile güvenli moda girmişdin ya orda büyüteçe tıklarmısın bi Cmd açılacakmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Alıntısı.PNG

Buna basınca şifremi istiyor pc senden

Reis hani sen komut istemi ile güvenli moda girmişdin ya orda büyüteçe tıklarmısın bi Cmd açılacakmı acaba
Büyüteç derken neyi kast ediyorsun reis yine şifre ekranı geldi

Alıntıyı görüntüle
Buna basınca şifremi istiyor PC senden
Evet aynen

Büyüteç derken neyi kast ediyorsun reis yine şifre ekranı geldi

Evet aynen
erişim kolaylığı varya sağ altta orda büyüteç e basınca cmd açılıyormu ona baksana bi
Birde bu yukarda attığım fotodaki ni seçince senden şifre mi istiyor pc

reis hiç deneme olmuyor kendim denedim

internette bir forumda cmd yi açma yöntemlerinde dosyaları cmd ile değiştiriyorlarmış onu anlatıyormuş

Hocam senin format usb si hazırlaman yada şifreyi hatırlaman lazım

Hocam senin format usb si hazırlaman yada şifreyi hatırlaman lazım
Şifreyi hatırlamam neredeyse imkansız o yüzden ben format usbsi hazırlayayım bir bilgisayar bulup format attıktan sonra yazarım inşallah bu sefer düzelir de bir daha uğraşmam çünkü 2 kere format atmıştım ama yine de mavi ekran vermişti

Şifreyi hatırlamam neredeyse imkansız o yüzden ben format usbsi hazırlayayım bir bilgisayar bulup format attıktan sonra yazarım inşallah bu sefer düzelir de bir daha uğraşmam çünkü 2 kere format atmıştım ama yine de mavi ekran vermişti
Format atmayacaksın hocam biz sadece cmd ye girmeye çalışıyoruz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,231
Üyeler
186,721
Son üye
userilhanss
Geri