kanka nasıl cümle kurdun yaAlt yapı testinde 35 mbps diyor turknet mi turk telekommu ney yapmıstım. Max 85 TL olsun. Millenicom ve turknet vdsl diyecektir bence herkes ama 1 tanesi daha iyidir hangisi iyi onu bilmem gerekiyor.
Hocam netspeed'e bakabilirsiniz.Alt yapı testinde 35 mbps diyor turknet mi turk telekommu ney yapmıstım. Max 85 TL olsun. Millenicom ve turknet vdsl diyecektir bence herkes ama 1 tanesi daha iyidir hangisi iyi onu bilmem gerekiyor.
türk telekomAlt yapı testinde 35 mbps diyor turknet mi turk telekommu ney yapmıstım. Max 85 TL olsun. Millenicom ve turknet vdsl diyecektir bence herkes ama 1 tanesi daha iyidir hangisi iyi onu bilmem gerekiyor.
niye kanka millenicom diyenler daha çok bilmedigimden soruyorumtürk telekom
daha bugün türknete geçen oldu. ilk günden 5 tane arıza kaydı oluşturmuş. düşün.Millenicom alt yapı sorguladım 84 mbps dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
niye kanka millenicom diyenler daha çok bilmedigimden soruyorum
Umarım şakadır.türk telekom
nasıl yani anlamadım turknet çok mu kotuymuşdaha bugün türknete geçen oldu. ilk günden 5 tane arıza kaydı oluşturmuş. düşün.
Arıza değil. Destek kaydı. 2 tanesi engelli raporları için. 1 tanesi hız biraz yavaşladı onun için. Diğer 2 tanesi ise VDSL geçiş içindidaha bugün türknete geçen oldu. ilk günden 5 tane arıza kaydı oluşturmuş. düşün.
hee öyle desene ya. ben de başka sandım.Arıza değil. Destek kaydı. 2 tanesi engelli raporları için. 1 tanesi hız biraz yavaşladı onun için. Diğer 2 tanesi ise VDSL geçiş içindi