Arabistan nasıl yanlarında?Şu an Azerilere destek yağıyor. Azerilerin yanında olan devletler
1) Pakistan
2)KKTC
3) Afganistan
4) Malezya
5) Bosna
6) Ukrayna
7) Kazakistan
8) Arabistan
Ha bu arada diyeyim dedim. Eğer Ermenistan bizim onlara soykırım yaptığımızı kanıtlayamazsa Bir çok ülke Türkiyeye destek verebilirmiş. (İnkılap hocam dan aldım bilgiyi) Bu olursa savaş da değişir
mohammed salah mane saldırıya geçti bumŞu an Azerilere destek yağıyor. Azerilerin yanında olan devletler
1) Pakistan
2)KKTC
3) Afganistan
4) Malezya
5) Bosna
6) Ukrayna
7) Kazakistan
8) Arabistan
Ha bu arada diyeyim dedim. Eğer Ermenistan bizim onlara soykırım yaptığımızı kanıtlayamazsa Bir çok ülke Türkiyeye destek verebilirmiş. (İnkılap hocam dan aldım bilgiyi) Bu olursa savaş da değişir
Arabistan sözde destek verenlerden bu aradaArabistan'ın bize destek verdiğine emin misin?
Bu arada, soykırım yapmadığımızı herkes biliyor ama işlerine gelmiyor. Halk bazında demiyorum, devlet yöneticileri bazında durum böyle. Zaten savaşta kimin yanında olacaklarına da onlar karar verir, halk vermez.
Aşırı boş ve gereksiz bir konu açmışsınız. Sadece sözlü olarak arkasındalar fiziki olarak değil. İnkılap hocan baya sağlam bir kaynakmış anlaşılan.Şu an Azerilere destek yağıyor. Azerilerin yanında olan devletler
1) Pakistan
2)KKTC
3) Afganistan
4) Malezya
5) Bosna
6) Ukrayna
7) Kazakistan
8) Arabistan
Arabistan Amerika nın köpeği olduğu için normal.Arabistan nasıl yanlarında?