YigitYildirim
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Sistemim : i9 9900KS
Anakart : Asus Z390-E
SSD : Corsair Nvme SSD 960GB
Güç Kaynağı : Corsair 750W +80
Ekran Kartı : Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE
Soğutma : Corsair H150i Pro RGB 360MM
Kasa : Corsair 570X
Ram : Corsair 3600Mhz 2x8 (16GB)
Selamlar benim böyle bir sistemim var.
Fakat keşke toplamasaydım diyorum bazen.
Oyun oynarken bazen ekranım böyle oluyor
Ve USB takılı BIOS'a girmek istediğim zaman BIOS için end tuşuna basın ekranında kalıyor donuyor bilgisayar.
CS:GO'yu açamıyorum bilgisayarımda.
Ve her formatta 2-3 defa böyle yeşil ekran alıyorum sonrasında kesiliyor bunlar.
Tüm driverler güncel. BIOS güncel.
Güncellemeleri buradan yapıyorum : https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-STRIX-Z390-E-GAMING/HelpDesk_Download/
Birde ekran kartı için indiriyorum daha bir şey indirmiyorum.
Yaptığım testler:
Ram testi yaptım sorun yok.
SSD sapa sağlam.
İşlemci sapa sağlam.
Ekran kartım performansı yerinde.
CS:GO oynayabilmek için sürekli format atmam gerekiyor. Ve artık bu durumdan harbiden sıkıldım. Pişman oldum bilgisayarı aldığıma sanki ikinci el almışım gibi sorunları bitmiyor.
Sorun ne olabilir??
Not: Bilgisayarım 6 ay bile olmadı alalı. Ta ilk zamanlarda böyle sorunlar vardı dedim ki daha yeni kurdum herhalde ondandır biraz zaman geçsin düzelir dedim ama düzelmedi. Ne yapmalıyım sizce?
Anakart : Asus Z390-E
SSD : Corsair Nvme SSD 960GB
Güç Kaynağı : Corsair 750W +80
Ekran Kartı : Sapphire RX 5700 XT Nitro+ SE
Soğutma : Corsair H150i Pro RGB 360MM
Kasa : Corsair 570X
Ram : Corsair 3600Mhz 2x8 (16GB)
Selamlar benim böyle bir sistemim var.
Fakat keşke toplamasaydım diyorum bazen.
Oyun oynarken bazen ekranım böyle oluyor
Ve USB takılı BIOS'a girmek istediğim zaman BIOS için end tuşuna basın ekranında kalıyor donuyor bilgisayar.
CS:GO'yu açamıyorum bilgisayarımda.
Ve her formatta 2-3 defa böyle yeşil ekran alıyorum sonrasında kesiliyor bunlar.
Tüm driverler güncel. BIOS güncel.
Güncellemeleri buradan yapıyorum : https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-STRIX-Z390-E-GAMING/HelpDesk_Download/
Birde ekran kartı için indiriyorum daha bir şey indirmiyorum.
Yaptığım testler:
Ram testi yaptım sorun yok.
SSD sapa sağlam.
İşlemci sapa sağlam.
Ekran kartım performansı yerinde.
CS:GO oynayabilmek için sürekli format atmam gerekiyor. Ve artık bu durumdan harbiden sıkıldım. Pişman oldum bilgisayarı aldığıma sanki ikinci el almışım gibi sorunları bitmiyor.
Sorun ne olabilir??
Not: Bilgisayarım 6 ay bile olmadı alalı. Ta ilk zamanlarda böyle sorunlar vardı dedim ki daha yeni kurdum herhalde ondandır biraz zaman geçsin düzelir dedim ama düzelmedi. Ne yapmalıyım sizce?