Korsan oyun indirmek suç mu

Beyler bana göre kul hakkı sizi bilmem ama kul hakkı diyenlerde var internetten bakabilirsin.

Normalde suç, fakat şu ana kadar böyle bir vakaya rastlanılmadı. Çünkü adı üstünde korsan, legal değil yani.
ama işte suçsa eğer niye indirinlerel ceza vermiyolar bende eski laptopa indirmisştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bana göre kul hakkı sizi bilmem ama kul hakkı diyenlerde var internetten bakabilirsin.
kull hakkı evetde biz suç mu değilmi diyoruz

ama işte suçsa eğer niye indirinlerel ceza vermiyolar bende eski laptopa indirmisştim

kull hakkı evetde biz suç mu değilmi diyoruz
Dediğinden hiçbir şey anlamadım, doğru düzgün yaz.

Benim merak ettiğim bir şey var sağlamindir tamindir gezginler gibi sitelerden virüs bulaşma ihtimali var mı ?

oyunları pek sanmıyorum ama netcad gibi üyeliğine tonlarca para verilen yazılımları crackli kullanmak suç ve ağır cezaları var

Ahlaki bir suç anayasa da yeri yok.

Benim merak ettiğim bir şey var sağlamindir tamindir gezginler gibi sitelerden virüs bulaşma ihtimali var mı ?
Siteler güvenilir tamindir zaten orijinal linke yönlendiriyor steamde satın almaya falan. Sağlamindir de şimdiye kadar bir şey yaşamadım. Gezginleri ise yaklaşık 6-7 yıldır tercih etmiyorum.

Ahlaki bir suç anayasa da yeri yok.

Siteler güvenilir tamindir zaten orijinal linke yönlendiriyor steamde satın almaya falan. Sağlamindir de şimdiye kadar bir şey yaşamadım. Gezginleri ise yaklaşık 6-7 yıldır tercih etmiyorum.
Gta sa indireceğim nostalji yapmak için yeni laptop a virüs girmesinden korkuyorum.

eskiden bişey indirmeye girdiginde 3 4 tane indirme butonu çıkıyordu yanlış olanı indirdiginde saçma sapan programlar yükleniyordu. mediapedia mı oyle illet vardı bak yine sinirlendim ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,420
Üyeler
186,485
Son üye
chainfoot
Geri