değil100mps download e 4 mps upload upload hızı az değil mi sizce
100mps download e 4 mps upload upload hızı az değil mi sizce
Emin misin? Direkt geçerim o zaman tt taahhütüm bittiğinde.4 değil 8 gelcek sana.
TürkNet'in müşteri hizmetleri çöp, Millenicom bakEmin misin? Direkt geçerim o zaman tt taahhütüm bittiğinde.
o galıba ekım sonunda bitiyor türkiye genelinde yapılan bir kampanya idi diye biliyorum bilen benıde aydınlatsın4 değil 8 gelcek sana.
Yeni karar alınmıştı.o galıba ekım sonunda bitiyor türkiye genelinde yapılan bir kampanya idi diye biliyorum bilen benıde aydınlatsın
TürkNet'in müşteri hizmetleri çöp, Millenicom bak![]()
Müşteri hizmetleri yok destek var ertesi gün dönüyorlar. Beni ara diye not bırakırsanız.Emin misin? Direkt geçerim o zaman tt taahhütüm bittiğinde.
Yani öneriyor musun?Müşteri hizmetleri yok destek var ertesi gün dönüyorlar. Beni ara diye not bırakırsanız.
Türknet 50mbit.
Bundan önce 35/6 alıyodum şuan böyle:
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
Hocam biz daha interneti bağlatmadan iptal ettirdik, bizi 1 ay oyaladılar.Müşteri hizmetleri yok destek var ertesi gün dönüyorlar. Beni ara diye not bırakırsanız.
Türknet 50mbit.
Bundan önce 35/6 alıyodum şuan böyle:
![]()
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps.www.speedtest.net
normalde 10 (8miş pardon) mbps. ya şöyle işte.
| İnternet Paketi | Eski Upload (Yükleme) Hızı | Yeni Upload (Yükleme) Hızı | Upload Kullanım Miktarı |
|---|---|---|---|
| 16 Mbps'ye kadar | 2 Mbps'ye kadar | 4 Mbps'ye kadar | Limitsiz |
| 20 Mbps'ye kadar | 2 Mbps'ye kadar | 4 Mbps'ye kadar | Limitsiz |
| 24 Mbps'ye kadar | 3 Mbps'ye kadar | 6 Mbps'ye kadar | Limitsiz |
| 35 Mbps'ye kadar | 3 Mbps'ye kadar | 6 Mbps'ye kadar | Limitsiz |
| 50 Mbps'ye kadar | 4 Mbps'ye kadar | 8 Mbps'ye kadar | Limitsiz |
| 100 Mbps'ye kadar | 4 Mbps'ye kadar | 8 Mbps'ye kadar | Limitsiz |