Bu kart alınır mı?

IMistral

80+
Reaksiyon skoru
9
2. el Sapphire RX570 nitro+ 4gb ekran kartına rast geldim adam ekran kartı stres testini de ilanın fotoğraflarına koymuş. Ben pek anlamıyorum. Anlayan arkadaşlar bi göz atabilir mi ? Fotoğrafları aşağıya koyuyorum. Sizce bu kart alınacak durumda mı? Mining yapılmasına rağmen iyi durumda ise alacağım.
ScreenShot_20200416120741.webp
ScreenShot_20200416120808.webp
ScreenShot_20200416120908.webp

değerler normal gözüküyor fiyat ne kadar garantisi var mı

fiyat ne kadar?

Mining kartları risklidir bence hiç dokunma.

Miningli kartlardan uzak dur. İnsanları asıl yanıltan olay bu zaten. Miningde gördüğü hasar bu testlerde belli olmuyor. Bu kartlar günün 24 saati tam yük altında çalıştırıldığı için çok eskiyor. Testlerde sorunsuz gözüküyor ancak aldıktan 2-3 ay sonra orası burası bozulduğunda pişman olabilirsin.

Ben şahsen mining yapılmış bir ürünün alınmasına karşıyım. Çünkü mesela ben bir RX 570 kullanıyorum 6 ay kullandım satacagım. 6 Ayda tam olarak full oynamış olsan günlük 6-7 saat 2 ay felan kullanılmış olur ama mining yapılan bir ürün 6 ayın 6 ayı boyunca durmadan çalışmıştır.

Karta stres testi yapmış. Fakat 720 p de yapması dikkatimi 1080 p de ne veriyor ona bakılmalı standart rx 570ler ile karşılaştırılmalı kartın değerleri normal dalgalanmalar yok. Yüzde yüz kullanımı veriyor. Kartın fabrika boost verisi https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-pulse-rx-570.b4447 burada 1284 mhz vermiş bu kart 1238 mhz ile çalışıyor .( boost clock hali) .Normal bir rx 570 fakat şöyle bir yanılgı var aa evet kart sağlam sonuçlar veriyor sorun çıkarmaz . Tamamen yanlış garantisi yoksa yanına yaklaşma ne olacağı belli olmuyor.

Karta stres testi yapmış. Fakat 720 p de yapması dikkatimi 1080 p de ne veriyor ona bakılmalı standart rx 570ler ile karşılaştırılmalı kartın değerleri normal dalgalanmalar yok. Yüzde yüz kullanımı veriyor. Kartın fabrika boost verisi https://www.techpowerup.com/gpu-specs/sapphire-pulse-rx-570.b4447 burada 1284 mhz vermiş bu kart 1238 mhz ile çalışıyor .( boost clock hali) .Normal bir rx 570 fakat şöyle bir yanılgı var aa evet kart sağlam sonuçlar veriyor sorun çıkarmaz . Tamamen yanlış garantisi yoksa yanına yaklaşma ne olacağı belli olmuyor.
sağ ol beni aydınlattın
Post automatically merged:

fiyat ne kadar?
700tl garanti yok fatura yok ama adam al dene 2 gün sonra beğenmezsen yada sorun cıkarırsa geri alırım diyor

sağ ol beni aydınlattın
Post automatically merged:

700tl garanti yok fatura yok ama adam al dene 2 gün sonra beğenmezsen yada sorun cıkarırsa geri alırım diyor
Klasik hepsi diyor knka ya güveniyomusun yakınınmı mağdur olmanı istemem :D

O kadar güç tüketen bir kartın içinden geçen akım onu zaten hırpalamaktan beter etmiştir o yüzden alma.

2. el Sapphire RX570 nitro+ 4gb ekran kartına rast geldim adam ekran kartı stres testini de ilanın fotoğraflarına koymuş. Ben pek anlamıyorum. Anlayan arkadaşlar bi göz atabilir mi ? Fotoğrafları aşağıya koyuyorum. Sizce bu kart alınacak durumda mı? Mining yapılmasına rağmen iyi durumda ise alacağım.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kardeşim kart iyi ama alınmaz guvenilmiyor ben güvenmiyorum ama her türlü PC donanımını isityorsan itopyadan al ama sen güveniyorsan nurdan alabilirsin

Geri