O dediğini kimse bilemez altyapın vdsl ise ve 100mbps destekliyorsa sonuna kadar alırsın upload dahil.mesela ben 110 TL lik paket aldım kaç upload ve mbps alırım şuan türkt telekomamı sorayım yoksa millenicoma mı
max olanı gösteriyor.sorguladığımda 67mbps gösterdi millwnicoma geçsem 67mbps alırmıyım ve kaç upload alırım
Vdsl internet kullanıyorsan eğer modem arayüzünden dsl bilgilerinden altyapının tam kaç mbps desteklediğini görebilirsin.Onlar yaklaşık değerlerdir benim 70 yazıyor fakat 150mbps destekliyor.sorguladığımda 67mbps gösterdi millwnicoma geçsem 67mbps alırmıyım ve kaç upload alırım
zaten adresle yaptım 67 mbps gösterdimax olanı gösteriyor.
telefon no ile olan yanlış. ama adres ile olan doğru.
tamam doğru büyük ihtimal genede yetkililere sorman iyi olacaktırzaten adresle yaptım 67 mbps gösterdi
kanka modem vdsl mi olması lazım internetin miVdsl internet kullanıyorsan eğer modem arayüzünden dsl bilgilerinden altyapının tam kaç mbps desteklediğini görebilirsin.Onlar yaklaşık değerlerdir benim 70 yazıyor fakat 150mbps destekliyor.
peki kaç upload alırım şuan türk telekomla 0.14 ü geçemiyorumtamam doğru büyük ihtimal genede yetkililere sorman iyi olacaktır
İnternetin vdsl ise modeminde vdsldir zaten.kanka modem vdsl mi olması lazım internetin mi
internetin vdsl olduğunu nasıl anlıyabilirimİnternetin vdsl ise modeminde vdsldir zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
@alpolojix
modem vdslinternetin vdsl olduğunu nasıl anlıyabilirim
Tam olarak bilemiyorumkanka modem vdsl mi olması lazım internetin mi
peki kaç upload alırım şuan türk telekomla 0.14 ü geçemiyorum
Kullandığınız paket kaç mbps ?internetin vdsl olduğunu nasıl anlıyabilirim
şuan 16mbps alıyorumKullandığınız paket kaç mbps ?
hız testindeşuan 16mbps alıyorum
Yani hız testine göre yorum yapmak doğru değil fakat 16mbpslik paket kullanıyorsanız vdsl değildir adsldir.şuan 16mbps alıyorum
hız testinde