DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,894
Suyun tamemen anakarttan imha olduğundan emin ol ve ondan sonra açmayı deneyebilirsin
Yok sol tarafa geldi yani bu egzos fan varya o kısmaAçmaman lazımdı. İyice kurusun. İşlemci veya RAM yuvalarına değdimi su?
Kapatta kurusun.Yok sol tarafa geldi yani bu egzos fan varya o kısma
Çok şükür açılmışTekte açtım şuan
Cok gec actim suan sorunsuz bi sekilde acildi
Bios pilinin üstüneAçmaman lazımdı. İyice kurusun. İşlemci veya RAM yuvalarına değdimi su?
KapattimKapatta kurusun.
Dediğim gibi anakarttan suyu imha et ondan sonra açBios pilinin üstüne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kapattim
Zaten ilk 4 damla düştü 2 saniyede fln mudahale ettim peceteyle cok hizliDediğim gibi anakarttan suyu imha et ondan sonra aç
3 saniye kurali var bir şey olmaz!! Şaka bir yana 3 4 damladan bahsediyorsunuz Pc Hocasi Anakartı kolaua batirip dondurup kırıp çalıştırdı bu parçalar o kadar narin değil iyice kurusun güneş altinda bırakma sonra tak çaliştır. Çok yüksek ihtimal sorun olmaz.Arkadaşlar fanlari temizlerken sadece 4 damla döküldü ama hemen 3 4 saniye icinde sildim biseh olurmu
Tamam tamamen kurumuşmudur sence şuanZaten ilk 4 damla düştü 2 saniyede fln mudahale ettim peceteyle cok hizli
Zaten hemwn kurulamisdim biraz once tekte actim sorunsuz calisdi 1dk acik durdu geri kapattim bekliyicem aksama yada yarona kadar3 saniye kurali var bir şey olmaz!! Şaka bir yana 3 4 damladan bahsediyorsunuz PC Hocasi Anakartı kolaua batirip dondurup kırıp çalıştırdı bu parçalar o kadar narin değil iyice kurusun güneş altinda bırakma sonra tak çaliştır. Çok yüksek ihtimal sorun olmaz.
Onlar ne oluyo ben tam bilmiyorumstrees testı yapar mısın sonra memtest fln stabılıte de bırsey varmı
nasıl öyle yazdın?Yok ya susamıştır rahat ol ferahlar anakart.
Hemen sildiysen 1 gün falan açma su kaldıysa buharlaşsın bekle sonra açılır merak etme