UPLOAD HIZLARI ARTTIRILDI

Reaksiyon skoru
92
Daha az önce yeni bir haber aldım ve türk telekomun upload hızlarını arttırdığını öğrendim. Halihazırda TurkNet kullanıp altyapısı Türk Telekom olan kullanıcıların dahil herkesin internet hızı minimum 8 megabit upload olmuştur. Hayırlı olsun.

Daha az önce yeni bir haber aldım ve türk telekomun upload hızlarını arttırdığını öğrendim. Halihazırda TurkNet kullanıp altyapısı Türk Telekom olan kullanıcıların dahil herkesin internet hızı minimum 8 megabit upload olmuştur. Hayırlı olsun.

kaynak nedir şuan 3 mbps bende upload trknet - altyapı tt

Yalan ya ben niye 0.5 alıyorum upl. download 24e anlaştık 3.5 veriyolar şaka gibi ve dolandırıcılar türk Telekomdan alınmaz

Türk Telekom bugün itibariyle fiber ve VDSL abonelerinin upload hızını 2 katına çıkarmış ama bizde hala aynı acaba bizim altyapı yok sanırım.

Ekler

• Screenshot_20200416-154034_Speedtest.webp
    Screenshot_20200416-154034_Speedtest.webp
    72.5 KB · Hit: 90
alt yapım 24 mbps ye kadar uplouadı destekliyor benim paket 3 tü hala 3le sınırlı turknete yazdım donanımhaberde buldum haberi bakalım gelirse süper olur ya

Yalan ya ben niye 0.5 alıyorum upl. download 24e anlaştık 3.5 veriyolar şaka gibi ve dolandırıcılar türk Telekomdan alınmaz
haber Yalan değil Ama senin internet alt yapın kötü olduğu için böyle düşük değerler alıyorsun. Umarım altyapı sorunu bir an önce çözülür olduğun yerde

Türk Telekom bugün itibariyle fiber ve VDSL abonelerinin upload hızını 2 katına çıkardı. Örneğin 100 Mbps download hızına sahip paketlerin upload hızı 8 Mbps’e yükseldi. Türk Telekom altyapısını kullanan Millenicom, Turknet kullanıcılarının da upload hızı arttı.

Upload hızı artışı Superonline’da olduğu gibi kademeli olarak gerçekleşecektir. Eğer hızınız artmadıysa gün içerisinde ara sıra modeminizi resetleyerek deneme yapabilirsiniz. ADSL kullanıcılarının hızlarında artış olmayacak. ADSL’de teorik olarak 3.3 Mbps üstüne çıkmak mümkün değil.

Türk Telekom, en fazla aboneye sahip internet servis sağlayıcı olduğu için upload hızını arttırması kritik önem taşıyord. Türk Telekom ve Superonline upload hızlarını arttırdı ancak devletin çatısı altında faaliyet gösteren Türksat Kablonet’te bir artış söz konusu değil. Şimdi sıra Türksat Kablonet ve kendi altyapısını sunan diğer internet servis sağlayıcılarında. Dijital iş ve eğitimin aksaksız şekilde sürdürülmesi için upload hızının artması gerekiyor.

alt yapım 24 mbps ye kadar uplouadı destekliyor benim paket 3 tü hala 3le sınırlı turknete yazdım donanımhaberde buldum haberi bakalım gelirse süper olur ya
Ben de TurkNet kullanıcısıyım ve şu an hızım gayet iyi örneği de burada

Ekler

• Screenshot_20200416-154034_Speedtest.webp
    Screenshot_20200416-154034_Speedtest.webp
    72.5 KB · Hit: 74
Donanımhaber'in bununla ilgili canlı yayını vardı. Superonline kendi fiber abonelerinin upload hızlarını artırmış, fakat şuan deneme yapıldığından bahsediyorlardı. İleri ki zamanlarda tamamen yükseltilebilir. Turknet kullanıyorum. Herhangi bir değişiklik yok.

haber Yalan değil Ama senin internet alt yapın kötü olduğu için böyle düşük değerler alıyorsun. Umarım altyapı sorunu bir an önce çözülür olduğun yerde
Knk yıllardır toprağı eşeliyolar hiçbişi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,178,315
Üyeler
187,025
Son üye
gokturkgksu
Geri