Sinerji bilgisayar hakkında soru

Reaksiyon skoru
186
Sinerji pc toplama sihirbazından tüm sistemi topladım sadece güç kaynağı eksik o güç kaynağı sitede satılmıyor.Montaj ve test hizmetini seçtim,güç kaynaksız windows kurarlar mı?Kendi sitelerinde güç kaynağı hakkında seçilmeli veya seçilmemeli diye bir şey yazmıyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@DonanımFikir aktifsin bakarmisin?

Son düzenleme:
Sinerji PC toplama sihirbazından tüm sistemi topladım sadece güç kaynağı eksik o güç kaynağı sitede satılmıyor.Montaj ve test hizmetini seçtim,güç kaynaksız windows kurarlar mı?Kendi sitelerinde güç kaynağı hakkında seçilmeli veya seçilmemeli diye bir şey yazmıyor?

@DonanımFikir aktifsin bakarmisin?
Zorunlu diye biliyorum sadece ekran karti ve hardisk almasan bile kuruyolar ama kasa ram islemci anakart zorunlu

Senin konuna az öncede bakmıştım
Ayrıca topladığın sistem nedir daha ucuza bile toplayabiliriz
------------------------------
Ve dediğin konu hakkında müşteri hizmetleriyle konuşman daha faydana olacaktır
Ekran kartsiz kuruyorlar.3100 kutulu,inno3d 1660 super,gigabyte b450s2h,gskill 2x8 3200mhz cl16,ranker virgo,kingston hyperx 3d 240gb ssd,250gb hdd 5700tl.Windows kuracak pc yok windows cok onemli oyuzden.Farklı bir yerden de fsp 550w hv pro 80+psu.

Zorunlu diye biliyorum sadece ekran karti ve hardisk almasan bile kuruyolar ama kasa ram islemci anakart zorunlu
Guc kaynagi yazmiyor orda ama.

Ekran kartsiz kuruyorlar.3100 kutulu,inno3d 1660 super,gigabyte b450s2h,gskill 2x8 3200mhz cl16,ranker virgo,kingston hyperx 3d 240gb ssd,250gb HDD 5700tl.Windows kuracak PC yok windows cok onemli oyuzden.Farklı bir yerden de fsp 550w hv pro 80+psu.

Guc kaynagi yazmiyor orda amabekledim.
bilgisayarcıdan veya tandığından izin alıp windows yükleyebilirsin onların pcleri üzerinden yani sorun olmaz

Ekran kartsiz kuruyorlar.3100 kutulu,inno3d 1660 super,gigabyte b450s2h,gskill 2x8 3200mhz cl16,ranker virgo,kingston hyperx 3d 240gb ssd,250gb HDD 5700tl.Windows kuracak PC yok windows cok onemli oyuzden.Farklı bir yerden de fsp 550w hv pro 80+psu.

Guc kaynagi yazmiyor orda ama.
Evet yazmiyor ama kasa dedine göre dahildir heralde ama kolayi var knk simdi google sinerji gmail yaz sinerjinin sitesinde gmail bul
Simdi onlara mesaj yaz derdini anlat
Sabah cevap veriyolar brn sabah bilr atiyodum 1 2 saat sonra cevap geliyordu
Saat 17:00 kadar crvap verirler

Evet yazmiyor ama kasa dedine göre dahildir heralde ama kolayi var knk simdi google sinerji gmail yaz sinerjinin sitesinde gmail bul
Simdi onlara mesaj yaz derdini anlat
Sabah cevap veriyolar brn sabah bilr atiyodum 1 2 saat sonra cevap geliyordu
Saat 17:00 kadar crvap verirler
Simdi atarim mail yoksa mecbur alirim ordan kaliteli.

Hocam hazir montajliyorlarda ugrasmaya gerek yok :D 80tl para var kırk yılın başı sistem alacağım :D
Yeni pclere windows 10 kurmak kolay bu arada
----------------------------------
Müşteri hizmetleri varsa konuşabilirsin onlar daha sağlıklı bilgi verirler
Ama yapacaklarını düşünüyorum gidipde ayrı ayrı parçaları getirmezlerse

Knk dur simdi aklima geldi at ama anca pazartesi sabah mesaj gelir mesai saatlerinde cevap veriyor onlar pazar günü mesaj atmamislardi bana ben cok iletisime gectim icin biliyorum

Knk dur simdi aklima geldi at ama anca pazartesi sabah mesaj gelir mesai saatlerinde cevap veriyor onlar pazar günü mesaj atmamislardi bana ben cok iletisime gectim icin biliyorum
Peki.

Sağolun hocam.

Ama yapacaklarını düşünüyorum gidipde ayrı ayrı parçaları getirmezlerse
Burda ne demek istediniz hocam.

Peki.

Burda ne demek istediniz hocam.
yani eğer montaj hizmetini isen ayrı ayrı gönderceklerini sanmıyorum psu olmasa bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,740
Üyeler
191,157
Son üye
MinistryOfAgriCulture
Geri