Türknet Hizmet No öğrenme

Arda

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar türknet çakallığının şimdi farkına varmış bulunmaktayım. İnternet hizmetimi iptal ettirmek ve Türk Telekoma geçmek istiyordum. İptal işlemi direkt olarak türk Telekom da yapabiliyormuş amaaaaaa
Hizmet numarası gerekliymiş . Ben türknetin "galiba" YAPA altyapısında olduğum için benim hizmet numaram 10 değil 9 haneli ve farklı olarak 18 veya 88 ile değil 100 ile başlıyor . Şimdi ben
Eski hizmet numaramı öğrenebilir miyim ve nasıl ogrenicem e-devletten öğrenilir mi ?
Not : Türknet pişmanlıktır

Arkadaşlar türknet çakallığının şimdi farkına varmış bulunmaktayım. İnternet hizmetimi iptal ettirmek ve Türk Telekoma geçmek istiyordum. İptal işlemi direkt olarak türk Telekom da yapabiliyormuş amaaaaaa
Hizmet numarası gerekliymiş . Ben türknetin "galiba" YAPA altyapısında olduğum için benim hizmet numaram 10 değil 9 haneli ve farklı olarak 18 veya 88 ile değil 100 ile başlıyor . Şimdi ben
Eski hizmet numaramı öğrenebilir miyim ve nasıl ogrenicem e-devletten öğrenilir mi ?
oba ilk defa YAPA Kullanıp pişman olan gördüm.
@RevDeisDou

oba ilk defa YAPA Kullanıp pişman olan gördüm.
@RevDeisDou
yapa neydi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

niye la

türknet'in telekom santrallerini özelleştirip telekom hattı üzerinden verdiği kendi altyapısı.
normal kendi alt yapısı yok neredeyse sadece istanbulda var dı herhaalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

türknet'in telekom santrallerini özelleştirip telekom hattı üzerinden verdiği kendi altyapısı.
ama turktelekomun alt yapısını kullanıp daha ucuz ve hızlı internet vermeler evet çakallıktır

İptal nedeni nedir? Online işlemlere girince Kullanıcı adının altında yazan numara olması lazım hizmet no

AD992DA7-5710-40B7-94EF-F3F91F497D13.jpeg

Ben YAPA da mıyım ?

Geri