- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 25,884
Merhaba herkese
Bugün uzun süredir incelemek istediğim fakat fırsat bulamadığım Gametech Redline kasasını inceleyeceğim.
İnternet üzerinde hiç videosu ve incelemesini bulamadığım bir kasa
İlk önce içime şüphe düştü fakat memnun etti.
Kasayı Trendyol üzerinden 339TL'ye almıştım.
Bugün uzun süredir incelemek istediğim fakat fırsat bulamadığım Gametech Redline kasasını inceleyeceğim.
İnternet üzerinde hiç videosu ve incelemesini bulamadığım bir kasa
İlk önce içime şüphe düştü fakat memnun etti.
Kasayı Trendyol üzerinden 339TL'ye almıştım.
Kasanın ön tarafında 3 adet 12CM Rainbow fan yer almakta.
Arka tarafında ise bir adet 12CM Rainbow egzoz fanı yer almakta.
Ön tarafı tamamen mesh yapıda, yanlarında ise ufak ızgaralar var. Hava akışı konusunda oldukça başarılı. Ön tarafta herhangi bir toz fitresi bulunmuyor.
Mesh panelin altında Gametech logosu yer almakta.
Kasanın ön tarafında üstte ve altta olmak üzere kırmızı çizgiler bulunuyor. Ufak ayrıntılar fakat kasaya güzel bir hava katmış.
Kasanın üstünde maalesef sıvı soğutma ve fan desteği yok. Yine de hava alması için ufak boşluklar var.
2x USB 2.0 portu, 1x USB 3.0 portu, 1x mikrofon ve kulaklık girişi, 1x güç tuşu, 1x reset tuşu, 1x led tuşu bulunmakta. Led tuşuna basılmıyor, süs olsun diye koymuşlar sanırım
Zaten fanlar RGB değil rainbow.
Yan tarafında 4MM kalınlığında temperli cam bulunuyor Bu fiyat bandında temperli cam bulunması oldukça güzel bir artı.
Alt Tarafta PSU'nun hava alması için ızgara var. Toz filtresi de bulunuyor.
Kasanı içi son derece dar, kablolamayı bile yapamadım adam akıllı, arka kapağını zor kapattım kablolardan.
İki adet SSD'yi bile tam olarak oturtamadım.
Kablolama biraz kötü, kusura bakmayın.
Dediğim gibi kasada kablolama oldukça güç. Fotoğrafta gördüğünüz CX1 ssd tam oturmamış durumda.
Alt tarafta iki adet 120mm fan desteği bulunuyor.
Yan kapağı zor kapanıyor bu durumda. Ayrıca fotoğrafta gördüğünüz gibi 2 adet HDD desteği var.
Arka tarafında ise bir adet 12CM Rainbow egzoz fanı yer almakta.
Ön tarafı tamamen mesh yapıda, yanlarında ise ufak ızgaralar var. Hava akışı konusunda oldukça başarılı. Ön tarafta herhangi bir toz fitresi bulunmuyor.
Mesh panelin altında Gametech logosu yer almakta.
Kasanın ön tarafında üstte ve altta olmak üzere kırmızı çizgiler bulunuyor. Ufak ayrıntılar fakat kasaya güzel bir hava katmış.
Kasanın üstünde maalesef sıvı soğutma ve fan desteği yok. Yine de hava alması için ufak boşluklar var.
2x USB 2.0 portu, 1x USB 3.0 portu, 1x mikrofon ve kulaklık girişi, 1x güç tuşu, 1x reset tuşu, 1x led tuşu bulunmakta. Led tuşuna basılmıyor, süs olsun diye koymuşlar sanırım
Yan tarafında 4MM kalınlığında temperli cam bulunuyor Bu fiyat bandında temperli cam bulunması oldukça güzel bir artı.
Alt Tarafta PSU'nun hava alması için ızgara var. Toz filtresi de bulunuyor.
Kasanı içi son derece dar, kablolamayı bile yapamadım adam akıllı, arka kapağını zor kapattım kablolardan.
İki adet SSD'yi bile tam olarak oturtamadım.
Kablolama biraz kötü, kusura bakmayın.
Dediğim gibi kasada kablolama oldukça güç. Fotoğrafta gördüğünüz CX1 ssd tam oturmamış durumda.
Alt tarafta iki adet 120mm fan desteği bulunuyor.
Yan kapağı zor kapanıyor bu durumda. Ayrıca fotoğrafta gördüğünüz gibi 2 adet HDD desteği var.
Kasanın boyutu ve sunduğu destekler;
Kasa boyutu: 410 x 190 x 416 (mm)
Desteklediği max. ekran kartı uzunluğu : 340 (mm)
Desteklediği max. cpu soğutucu yüksekliği : 165 (mm)
Desteklediği max. Psu uzunluğu:220 (mm)
Anakart desteği: Atx, micro-Atx, mini ıtx
Kasanın artıları;
Fiyatına göre oldukça kaliteli bir malzeme yapısı var
Kasanın her tarafı açık, kava akışı oldukça iyi
4 adet 12CM rainbow fan ile gelmesi
Alt tarafta toz filtresi bulunması
2X SSD 2X HDD yuvası bulunması
Temperli cam bulunması
Kasanın eksileri;
Kablolama desteğinin çok dar olması
Üst tarafında fan veya sıvı soğutma desteği bulunmaması
PSU'nun sata kabloları ise ise 2 adet SSD montajında üst taraftakinin tam oturmaması
Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim, umarım yararlı bir inceleme olmuştur.
İyi forumlar
Kasa boyutu: 410 x 190 x 416 (mm)
Desteklediği max. ekran kartı uzunluğu : 340 (mm)
Desteklediği max. cpu soğutucu yüksekliği : 165 (mm)
Desteklediği max. Psu uzunluğu:220 (mm)
Anakart desteği: Atx, micro-Atx, mini ıtx
Kasanın artıları;
Fiyatına göre oldukça kaliteli bir malzeme yapısı var
Kasanın her tarafı açık, kava akışı oldukça iyi
4 adet 12CM rainbow fan ile gelmesi
Alt tarafta toz filtresi bulunması
2X SSD 2X HDD yuvası bulunması
Temperli cam bulunması
Kasanın eksileri;
Kablolama desteğinin çok dar olması
Üst tarafında fan veya sıvı soğutma desteği bulunmaması
PSU'nun sata kabloları ise ise 2 adet SSD montajında üst taraftakinin tam oturmaması
Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim, umarım yararlı bir inceleme olmuştur.
İyi forumlar
Son düzenleme: