Türk Telekom ve TürkNet

Reaksiyon skoru
4
Merhabalar bir sorum olucak
Türk Telekom'da bana fiber vaad ederlerken TürkNet'de vdsl veriyor.
Fakat Türk Telekom'a güvenebilir miyim bilmiyorum.
TürkNetde ise 75 mbps ye kadar destekleniyor diyor.
Sizce hangi internet sağlayıcısı daha avantajlı? (Türk Telekom ayrıca fiyat açısından neredeyse iki katı, ben hala TürkNet daha avantajlı diye düşünüyorum ama sormak istedim.)

Sizce hangi internet sağlayıcısı daha avantajlı? (Türk Telekom ayrıca fiyat açısından neredeyse iki katı, ben hala TürkNet daha avantajlı diye düşünüyorum ama sormak istedim.)
Türk Telekom.
TurkNet'te son günlerde hız konusunda sorun yaşayan kişi sayısı çok fazla.
4.5 Yıldır kullanıyorum sadece 1 Kez Arıza Kaydı oluşturdum. O da ertesi gün çözüldü.
Millenicom altyapı sorgualamadan adresini girerek altyapını sorgular mısın. Maksimum kaç mbps öğrenelim.

Millenicom, kablonet var onların vaad ettiği hızlara bakarak en uygun olanını alabilirsiniz

Fiber varken vdsl geçmek saçmalık olur fiber TTnet tercih et.

Milenicom a geç

Fiber varken vdsl geçmek saçmalık olur fiber TTnet tercih et.
ama şöyle bir şey var. telekomun fiberi varsa türknet de kullanabilmeli normalde.
Belki FTTC Fiber yani VDSL2 Vardır. Ki telekomun VDSL2 Üzerindeki performansı bile gayet iyi.
4.5 Yıldır aralıksız hizmet veren, ünlü olmuş ve kendi kendine kablosuz çekim gücünü düşürüp arttıran sorunlu modemim ile yaptığım son hız testi:
Ekran Görüntüsü (311).png

VDSL2/FTTC Fiber Altyapı.

ama şöyle bir şey var. telekomun fiberi varsa türknet de kullanabilmeli normalde.
Belki FTTC Fiber yani VDSL2 Vardır. Ki telekomun VDSL2 Üzerindeki performansı bile gayet iyi.
4.5 Yıldır aralıksız hizmet veren, ünlü olmuş ve kendi kendine kablosuz çekim gücünü düşürüp arttıran sorunlu modemim ile yaptığım son hız testi:
Alıntıyı görüntüle
VDSL2/FTTC Fiber Altyapı.
Türknet kiralayamıyor olabilir o bölgede,arkadaşın dediğine göre.
Vdsl genel olarak iyi fakat adsl varken ilaç gibi fakat fiber varken kullanmak gereksiz.

Türktelekom kullanıyorum normalde hiçbir sıkıntım yok ama son 2 saattir falan internet ışığım sönüyor ve internetim gidiyor, modemi restartlayınca düzeliyor.
Çok can sıkmaya başladı yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.
Son 2 gündür aşırı derecede rüzgar var etkisi olduğunu düşünüyorum ama restart atınca nasıl geliyor o zaman?

Türktelekom kullanıyorum normalde hiçbir sıkıntım yok ama son 2 saattir falan internet ışığım sönüyor ve internetim gidiyor, modemi restartlayınca düzeliyor.
Çok can sıkmaya başladı yarın müşteri hizmetlerini arayacağım.
Son 2 gündür aşırı derecede rüzgar var etkisi olduğunu düşünüyorum ama restart atınca nasıl geliyor o zaman?
modemden kaynaklı büyük ihtimal.

vodafone sağolsun bir taahüt basmış adsl2 ile işkence yemin ederim. Ben Geforce nowda oyun oynarken netlik gitmesin ya da takılmasın bana yeter orda oynarken de online oyunlarda bir ping artışı olmasın istiyorum aslında, zaten yaptığım teslerde extranet sitesinde vdsl2 desteklediği yazdı yani telekomun biraz salladığını düşünüyorum.

millenicom ile türknet arasındayım modem ve kurulum hizmetleri türknette olmadığı için ve fiyat bakımından daha uygun olduğu için oraya yönelmek mantıklı geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olduğum yerde kablonet altyapısı yok sanırım altyapıya baktığımda direk mahalle seçeneğinde mahalle çıkmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom.
TurkNet'te son günlerde hız konusunda sorun yaşayan kişi sayısı çok fazla.
4.5 Yıldır kullanıyorum sadece 1 Kez Arıza Kaydı oluşturdum. O da ertesi gün çözüldü.
Millenicom altyapı sorgualamadan adresini girerek altyapını sorgular mısın. Maksimum kaç mbps öğrenelim.
O da aynı şekilde 85 mbps

Biraz ısınma var ama her zamanki hali, modem mi değiştirmem gerek?
değiştirsen daha iyi olur.
mesela benim modemimde de son 2 aydır gereksizce ping artması download düşmesi falan oluyor yeniden başlatınca düzeliyor.
ama son zamanlarda yapmamaya başladı böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,661
Üyeler
187,078
Son üye
keremzzzx
Geri