merhabalar ben dün ASUS x540ma isimli laptop aldım fakat laptoptan bir cızırtı sesi geliyor bu ses fandan gelmiyor çünkü fan sesi çok sessiz ve duyulmuyor bu ses ara sıra duruyor sonra yine başlıyor.Laptop hiçbir işlem yapmama rağmen yani hiç yük altında olmadığında bile ses çıkarıyor bu ses neyden kaynaklı olabilir?
merhabalar ben dün Asus x540ma isimli laptop aldım fakat laptoptan bir cızırtı sesi geliyor bu ses fandan gelmiyor çünkü fan sesi çok sessiz ve duyulmuyor bu ses ara sıra duruyor sonra yine başlıyor.Laptop hiçbir işlem yapmama rağmen yani hiç yük altında olmadığında bile ses çıkarıyor bu ses neyden kaynaklı olabilir?
merhabalar ben dün Asus x540ma isimli laptop aldım fakat laptoptan bir cızırtı sesi geliyor bu ses fandan gelmiyor çünkü fan sesi çok sessiz ve duyulmuyor bu ses ara sıra duruyor sonra yine başlıyor.Laptop hiçbir işlem yapmama rağmen yani hiç yük altında olmadığında bile ses çıkarıyor bu ses neyden kaynaklı olabilir?
mantık olarak elektirik akımında ses geliyor diyecem ama bileşenlerden elektirik arızası olduğunu varsayalım o zamanda donanamlar çalışmaz bataryayı çıkarıp direk açarmısınız birde öyle deneyin ses devam ederse fandan geliyordu