Laptop cızırtı sesi

Kyronex

80+
Reaksiyon skoru
26
merhabalar ben dün ASUS x540ma isimli laptop aldım fakat laptoptan bir cızırtı sesi geliyor bu ses fandan gelmiyor çünkü fan sesi çok sessiz ve duyulmuyor bu ses ara sıra duruyor sonra yine başlıyor.Laptop hiçbir işlem yapmama rağmen yani hiç yük altında olmadığında bile ses çıkarıyor bu ses neyden kaynaklı olabilir?

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws
merhabalar ben dün Asus x540ma isimli laptop aldım fakat laptoptan bir cızırtı sesi geliyor bu ses fandan gelmiyor çünkü fan sesi çok sessiz ve duyulmuyor bu ses ara sıra duruyor sonra yine başlıyor.Laptop hiçbir işlem yapmama rağmen yani hiç yük altında olmadığında bile ses çıkarıyor bu ses neyden kaynaklı olabilir?
Bataryadan kaynaklı olabilir. Değişim isteyebilirsiniz dün aldıysanız.

fan haricinde ses yapacak bir bileşen varmıki içinde sesi fandan geliyor ama sen bunu farklı algılıyorda olabilirmisin

Fanda olabilir ama cizirti dedigin nedir bin bir turlu cizirti var bence yeni aldiysan direk servise gonder hic urasma

merhabalar ben dün Asus x540ma isimli laptop aldım fakat laptoptan bir cızırtı sesi geliyor bu ses fandan gelmiyor çünkü fan sesi çok sessiz ve duyulmuyor bu ses ara sıra duruyor sonra yine başlıyor.Laptop hiçbir işlem yapmama rağmen yani hiç yük altında olmadığında bile ses çıkarıyor bu ses neyden kaynaklı olabilir?
Mekanik disk veya DVD yapabilir

mantık olarak elektirik akımında ses geliyor diyecem ama bileşenlerden elektirik arızası olduğunu varsayalım o zamanda donanamlar çalışmaz bataryayı çıkarıp direk açarmısınız birde öyle deneyin ses devam ederse fandan geliyordu

HDD var ise Hdd den dir hocam aldığınız yer ile irtibarata geçin hemen sıkıntı yaşrsınız.

Güç girişi temassızlık yapıyorsa oradan kaynaklı bir ses olabilir yada harddisk var ise bilgisayarda harddiskden de geliyor olabilir.

Ses veya video kaydı paylaşabilmeniz mümkün mü? Kondansatörlerden, bobinlerden veya hard disk'ten olabilir.

mekanik diskler 2.5 lıktır onların birimi itibariyle yuksek çızıltı yapması imkansız titreye bilir ama sesi rahatsız etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,762
Üyeler
188,984
Son üye
capkin
Geri