Yarın Gireceğim Sınav Hakkında

Ya beden sınavı mı oluyor ben 5 sene lise okudum 1 sene bile beden görmedim anca bizi it gibi sınava çalıştırdılar bu kadar endişelenme dostum senin için önemli olan şey tyt-ayt müzk miş beden miş boşver onlardan zaten geçersin sen alanını seçene kadar fizik kimya biyoloji matematik falan çalış zaten alan seçtikten sonrası sana kalmış nasıl çalışacağın (tabii bu fikirleri 1 sene mezuna bırakan birisinden almak ne kadar doğru bilmem ama )

Aga sibifta kalmayayim ondan soruyorum..
Bilmiyorum İnşallah kalmazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya beden sınavı mı oluyor ben 5 sene lise okudum 1 sene bile beden görmedim anca bizi it gibi sınava çalıştırdılar bu kadar endişelenme dostum senin için önemli olan şey tyt-ayt müzk miş beden miş boşver onlardan zaten geçersin sen alanını seçene kadar fizik kimya biyoloji matematik falan çalış zaten alan seçtikten sonrası sana kalmış nasıl çalışacağın (tabii bu fikirleri 1 sene mezuna bırakan birisinden almak ne kadar doğru bilmem ama )
kral sen liseyi nerden bitirdin hangi lise yani fen mi anadolu mu meslek mi

Bende anlamadim,hoca zamani soylemiyor sinifta kalma var sinava girmessen.

Bilmiyorum İnşallah kalmazsın

kral sen liseyi nerden bitirdin hangi lise yani fen mi anadolu mu meslek mi
Final hocam aslında anadolu çıkmıştı fakat ortamı kötüydü zaten finali de %50 mi ne bursla kazanmıştım

Bende anlamadim,hoca zamani soylemiyor sinifta kalma var sinava girmessen.
Kalmazsın merak etme

Final hocam aslında anadolu çıkmıştı fakat ortamı kötüydü zaten finali de %50 mi ne bursla kazanmıştım

Kalmazsın merak etme
Tabi o zaman devlet teşviği vardı devlet teşvik veriyordu ayrıca bazı kişilere

Kalmazsın merak etme

Tabi o zaman devlet teşviği vardı devlet teşvik veriyordu ayrıca bazı kişilere
Hocam liseyi en kolay yerden nasıl bitirebiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,579
Üyeler
189,461