Aorus M.2 Mouse kullanıcı incelemesi

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
10,011
Evet elime yeni geçen bir mouse cidden kendi Mousem'den sonra ilaç gibi geldi. Bu konumda avantajları ve dezavantajları ile anlatmaya çalışacağım.
Artı yönler:
1. Mouse'nin görünüşü cidden çok sade ve güzel gözünüze hitap edeceğini söyleyebilirim, ayrıca üstündeki Aorus RGB logosu çok güzel gözükmekte.
2. Bilmiyorum mousepad bu kadar önemli mi ama sanmıyorum çünkü 20 TL'ye aldığım mousepad ile yağ gibi kayacak şekilde kullanabiliyorum.
3. Altındaki teflon Skatez'ler cidden sağlam olduğunu hissettiriyor.
4. Omron klik hissiyatı cidden çok iyi hem hafif hem de tıkladığını hissettirecek düzeyde.
5. 25-30G hızlanma ve 220IPS değeri ile cidden söylemeliyim ki reflekslerinizi cidden yansıtabiliyorsunuz, en hızlı çevirişimde bile takılma hiç olmadı.
6. Sürücüsünde X, Y dengesine kadar her şeyi ayarlayabiliyorsunuz.
7. Kablosu sağlam ve tuş ömrü 50 milyon olması dolayısıyla benim gibi CS tarzı oyunlar oynayan biri için gayet güzel.
8. Ayrıca emin olun ellerim birçoğunuzunkinden daha büyük olmasına rağmen tam oturuyor.
9. Sağda ve solda ikişer toplam 4 makro tuşu var kafanıza göre ayaralayabilirsiniz.
Eksi yönler:
1. Kablosu sağlam ancak bir şekilde şekil alma konusunda zorluk yaşıyor.
2. Kişiden kişiye değişebilecek bir durum olmasına rağmen bazı kişiler scroll tuşunu beğenmeyebilir sıra dışı çünkü.
3. Driver'ın ısınma süresi oluyor herhalde: Mesela ilk 10-15 saniye bir yavaş oluyor sonra geçiyor, ama dert etmeyin.
Fotoğraflar:

win_20200930_16_53_08_pro-jpg.686081

win_20200930_16_53_21_pro-jpg.686082

win_20200930_16_53_47_pro-jpg.686083

win_20200930_16_53_56_pro-jpg.686084

Evet elime yeni geçen bir mouse cidden kendi Mousem'den sonra ilaç gibi geldi. Bu konumda avantajları ve dezavantajları ile anlatmaya çalışacağım.
Artı yönler:
1. Mouse'nin görünüşü cidden çok sade ve güzel gözünüze hitap edeceğini söyleyebilirim, ayrıca üstündeki Aorus RGB logosu çok güzel gözükmekte.
2. Bilmiyorum mousepad bu kadar önemli mi ama sanmıyorum çünkü 20 TL'ye aldığım mousepad ile yağ gibi kayacak şekilde kullanabiliyorum.
4. Omron klik hissiyatı cidden çok iyi hem hafif hem de tıkladığını hissettirecek düzeyde.
5. 25-30G hızlanma ve 220IPS değeri ile cidden söylemeliyim ki reflekslerinizi cidden yansıtabiliyorsunuz, en hızlı çevirişimde bile takılma hiç olmadı.
7. Kablosu sağlam ve tuş ömrü 50 milyon olması dolayısıyla benim gibi CS tarzı oyunlar oynayan biri için gayet güzel.
8. Ayrıca emin olun ellerim birçoğunuzunkinden daha büyük olmasına rağmen tam oturuyor.
9. Sağda ve solda ikişer toplam 4 makro tuşu var kafanıza göre ayaralayabilirsiniz.
Eksi yönler:
2. Kişiden kişiye değişebilecek bir durum olmasına rağmen bazı kişiler scroll tuşunu beğenmeyebilir sıra dışı çünkü.
3. Driver'ın ısınma süresi oluyor herhalde: Mesela ilk 10-15 saniye bir yavaş oluyor sonra geçiyor, ama dert etmeyin.
Fotoğraflar:

Bak 2. fotoğraf çok çokomelli olmuş.

Mousenin altında fotoğraf veya etiket yoksa niye mouse alıyoruz ki? :ROFLMAO:

Aynı mouse bendede var fakat daha alalı 1 ay olmadı üstündeki tekerlek boşa dönüyor plastik kayıyor yani şeysini döndürmüyor.

Aynı mouse bendede var fakat daha alalı 1 ay olmadı üstündeki tekerlek boşa dönüyor plastik kayıyor yani şeysini döndürmüyor.
La üzüldüm o değil de sen BİOS’u güncelledin mi? Benden kaçamazsın Zeno xd o overclock yapılacak.

Sınav bitsin söz overclock da yaparız BIOS güncel zaten şuan her şey hazır.
Sadece değerleri geçir dostum xd biosun sakatlanmış olabilir diye güncelle dedim şu an eğer değerleri yazıyorsan ratioyu ayarla geç

Ben m2 yi nasıl düzelcem :( scroll tekerinin üstüne plastik varya o oturmamış bol geliyor boş dönüyor üstünde asıl şeyi döndürmüyor.

Artı yönler:
Eksi yönler:
Fotoğraflar:

Razer mouse pad de gigabyte mouse kullanmak BRUH

Ben m2 yi nasıl düzelcem :( scroll tekerinin üstüne plastik varya o oturmamış bol geliyor boş dönüyor üstünde asıl şeyi döndürmüyor.
Senlik değilse problem garantiye gönder dostum arada hata olabilir ama kullanma yani öyle allah allah kendi hataları.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razer mouse pad de gigabyte mouse kullanmak BRUH
O da çakma mouse pad xd 20 Tl

Eline sağlık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah yakın zamanda ben de alacağım :).

Eline sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,958
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri