Gamepower Psu Patlar mı ?

Yeni nesil GP derken nasıl yani yeni nesili varmı ki sanırım rampagin vardı fakat gamepowerın yoktu diye biliyorum.
Rampage nin 1 modeli var oda etx onun dışında hiçbirinin alınmaması taraftarıyım çünkü hani ucuz değil hiçbiri aynı fiyata daha kalitelisi oluyor genelde içinde kullanılan parçalara girmiyorum bile

Seninle tartışmaktan kaçıyor, neden biliyor musun? Çünkü sen onun hiçbir dediğini anlamıyorsun. Hep kendi bildiğini doğru sanıyorsun, hiç "Öyle mi, özür dilerim" demiyorsun. Tartışmak iyidir fakat seninle değil, laftan anlayan kişiler ile.
Özür dilemem gereken bir şey mi söyledim üzgünüm fark etmemişim 🤔, kendi bildiğim değil kendi yorumumun doğru olduğunu düşünüyorum olması gereken de bu değil mi🤔. Tartışmak iyi ama seninle değil cümleniz de cidden çok komik böyle tespitler beni çok üzüyor😳

Hem de nasıl patlar!

Rampage nin 1 modeli var oda etx onun dışında hiçbirinin alınmaması taraftarıyım çünkü hani ucuz değil hiçbiri aynı fiyata daha kalitelisi oluyor genelde içinde kullanılan parçalara girmiyorum bile
Kesinlikle doğru zaten elimde olsa böyle kalitesiz bir psu almazdım fakat yapacağım her hangi bir şey yok.

Kaliteli psu dahi değer kaybettiği zaman patlayabilir bu mecaz anlamda da değildir gerçekten içersindeki kapasitörler patlar. Game power ın patlamaması için ise hiçbir neden yok elbette patlayabilir diğer bileşenlerere zarar verebilir, C4 kelimesini mecazi kullanmıyorum çünkü bu sınıfta patlamış anakart yakmış birçok psu gördüm.

Kaliteli psu dahi değer kaybettiği zaman patlayabilir bu mecaz anlamda da değildir gerçekten içersindeki kapasitörler patlar. Game power ın patlamaması için ise hiçbir neden yok elbette patlayabilir diğer bileşenlerere zarar verebilir, C4 kelimesini mecazi kullanmıyorum çünkü bu sınıfta patlamış anakart yakmış birçok psu gördüm.
Hmm dün de elektrik gitti mesela bir şey olmadı yani.

Hmm dün de elektrik gitti mesela bir şey olmadı yani.
Dur konuyu bulunca sana neden kötü olduğunu anlatıcam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psuların 12v kanalından verdiği güçler çok zayıf.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,803
Üyeler
195,464
Son üye
STROX.
Geri