Neler Yeni

Gamepower Psu Patlar mı ?

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Capgras
Konuyu özellikle de sonunu okuyabilirsin.
Okudumda şimdik mesela yüksek akım gelse sistemimi koruyabilir mi yani içinde öyle bir bileşen var mı okudum fakat pek bir şey anlamadım.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
Çoğu yerde Gamepower Psu önerilmediğini gördüm yani öneren sayısı çok az 1-2 aydır kullanıyorum elektrikler filanda gitti her hangi bir sıkıntısını görmedim konu başlığından da gördüğünüz üzere bu ihtimal yüksek midir ? (Kullandığım model Gp-550)
şahsen kullanıyorum 6 7 aydır bir sorun çıkmadı zaten abdullah abi bir konu açmıştı sertifikaları gerçek olduğu hakkında Gamemax markasının alt markası gamepower gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kaliteli bir güç kaynağı değildir, 3-5 kuruş daha az para ödeyeceğim diye bu markalara yönelmek doğru değildir. C4 Muhabbeti ise işin mizahi yanıdır. Her güç kaynağı kalitesiz diye patlamaz, böyle bir kaide yoktur.

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Capgras
şahsen kullanıyorum 6 7 aydır bir sorun çıkmadı zaten abdullah abi bir konu açmıştı sertifikaları gerçek olduğu hakkında Gamemax markasının alt markası gamepower gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam
Aynen aynen hakkında baya şey okudum fakat kullanan birçok insan memnun fakat kullanmayan insanlar neredeyse hiç önermiyorlar garip geldi.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Çoğu yerde Gamepower Psu önerilmediğini gördüm yani öneren sayısı çok az 1-2 aydır kullanıyorum elektrikler filanda gitti her hangi bir sıkıntısını görmedim konu başlığından da gördüğünüz üzere bu ihtimal yüksek midir ? (Kullandığım model Gp-550)
BUM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaliteli bir güç kaynağı değildir, 3-5 kuruş daha az para ödeyeceğim diye bu markalara yönelmek doğru değildir. C4 Muhabbeti ise işin mizahi yanıdır.
Yo değil onlarca kişinin PC’si yandı C4 yani.

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Capgras
Kaliteli bir güç kaynağı değildir, 3-5 kuruş daha az para ödeyeceğim diye bu markalara yönelmek doğru değildir. C4 Muhabbeti ise işin mizahi yanıdır. Her güç kaynağı kalitesiz diye patlamaz, böyle bir kaide yoktur.
İncehesapta başka bir değişim yapabileceğim seçenek yoktu anca bir philips vardı o kadar.

BUM

Yo değil onlarca kişinin PC’si yandı C4 yani.
Yanan insanlara neredeyse rastlamadım sadece 1 kişiye rastladım o kadar.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba @!Yardım Lazım! ,

Patlayan Corsair güç kaynakları'da gördük, o zaman Corsair'dan da uzak duralım? Ne dersin?

Bir şahısın güç kaynağı patladı diye, herkesin elinde ki o aynı güç kaynağı patlamaz. Böyle bir şey yoktur. Lakin uzak durulması gereken bir güç kaynağı markasıdır Gamepower.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
İncehesapta başka bir değişim yapabileceğim seçenek yoktu anca bir philips vardı o kadar.

Yanan insanlara neredeyse rastlamadım sadece 1 kişiye rastladım o kadar.
Ben sana rastlatayım mı?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Merhaba @!Yardım Lazım! ,

Patlayan Corsair güç kaynakları'da gördük, o zaman Corsair'dan da uzak duralım? Ne dersin?

Bir şahısın güç kaynağı patladı diye, herkesin elinde ki o aynı güç kaynağı patlamaz. Böyle bir şey yoktur.
Merhaba, @Treyarch

Zalman Gigamax’ın patlama sayısı veya satış/patlama oranıyla gamepower’ı da bir tutuyorsundur herhalde. Bu söylediğin ona geliyor çünkü :LOL: 🥴 :cool:

Top Bottom