Okudumda şimdik mesela yüksek akım gelse sistemimi koruyabilir mi yani içinde öyle bir bileşen var mı okudum fakat pek bir şey anlamadım.Konuyu özellikle de sonunu okuyabilirsin.Rehber - A'dan Z'ye GÜÇ KAYNAKLARI/PSU'LAR
Sistem toplanırken genellikle işlemci, ekran kartı, anakart gibi donanımlara önem veriliyor. Fakat bilgisayarın kalbi sayılabilecek Güç Kaynağını da iyi ve kaliteli seçmemiz gerekiyor. Zira sisteme verilen elektriksel zarar, sistemi bozabiliyor. Bu yazımızda ise Güç kaynaklarının içini birlikte...donanimarsivi.com
şahsen kullanıyorum 6 7 aydır bir sorun çıkmadı zaten abdullah abi bir konu açmıştı sertifikaları gerçek olduğu hakkında Gamemax markasının alt markası gamepower gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsamÇoğu yerde Gamepower Psu önerilmediğini gördüm yani öneren sayısı çok az 1-2 aydır kullanıyorum elektrikler filanda gitti her hangi bir sıkıntısını görmedim konu başlığından da gördüğünüz üzere bu ihtimal yüksek midir ? (Kullandığım model Gp-550)
Aynen aynen hakkında baya şey okudum fakat kullanan birçok insan memnun fakat kullanmayan insanlar neredeyse hiç önermiyorlar garip geldi.şahsen kullanıyorum 6 7 aydır bir sorun çıkmadı zaten abdullah abi bir konu açmıştı sertifikaları gerçek olduğu hakkında Gamemax markasının alt markası gamepower gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam
BUMÇoğu yerde Gamepower Psu önerilmediğini gördüm yani öneren sayısı çok az 1-2 aydır kullanıyorum elektrikler filanda gitti her hangi bir sıkıntısını görmedim konu başlığından da gördüğünüz üzere bu ihtimal yüksek midir ? (Kullandığım model Gp-550)
Yo değil onlarca kişinin PC’si yandı C4 yani.Kaliteli bir güç kaynağı değildir, 3-5 kuruş daha az para ödeyeceğim diye bu markalara yönelmek doğru değildir. C4 Muhabbeti ise işin mizahi yanıdır.
İncehesapta başka bir değişim yapabileceğim seçenek yoktu anca bir philips vardı o kadar.Kaliteli bir güç kaynağı değildir, 3-5 kuruş daha az para ödeyeceğim diye bu markalara yönelmek doğru değildir. C4 Muhabbeti ise işin mizahi yanıdır. Her güç kaynağı kalitesiz diye patlamaz, böyle bir kaide yoktur.
Yanan insanlara neredeyse rastlamadım sadece 1 kişiye rastladım o kadar.BUM
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yo değil onlarca kişinin PC’si yandı C4 yani.
Ben sana rastlatayım mı?İncehesapta başka bir değişim yapabileceğim seçenek yoktu anca bir philips vardı o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanan insanlara neredeyse rastlamadım sadece 1 kişiye rastladım o kadar.
Merhaba, @TreyarchMerhaba @!Yardım Lazım! ,
Patlayan Corsair güç kaynakları'da gördük, o zaman Corsair'dan da uzak duralım? Ne dersin?
Bir şahısın güç kaynağı patladı diye, herkesin elinde ki o aynı güç kaynağı patlamaz. Böyle bir şey yoktur.