Dolar 7,54 Hayırlı olsun

daha ne olsun aga iyi bence max yapabileceğin üstüne 500 600 TL koyup 5700xt almak olurdu şu an bence üzülmene gerek yok
doların düşmesi her türlü işimize gelir sadece bilgisayar toplamıyoruz ki markete gidip fiyatlara bakınca içim burkuluyor 2.5 lt kola 7.5 TL olmuş şaka gibi
ya bende öyle düşünüyorum ama babam bana bekle yılbaşına kadar demişti ben beklemdim dolar yüseliyor diye aldık aceleyle sistemi şimdide düşüyor kara ara düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bir sorun var yazım yanlışı yaptığım zaman düzeltemiyorum şu anda kusura bakma

ya bende öyle düşünüyorum ama babam bana bekle yılbaşına kadar demişti ben beklemdim dolar yüseliyor diye aldık aceleyle sistemi şimdide düşüyor kara ara düşünüyorum
şöyle söyleyim bende beklerken dolar daha düşer diye birden artarsa aynı konuma düşeceğim ve rx 5700 xt li alabilecekken 1660 supere kadar düşerim herhalde

şöyle söyleyim bende beklerken dolar daha düşer diye birden artarsa aynı konuma düşeceğim ve rx 5700 xt li alabilecekken 1660 supere kadar düşerim herhalde
bence artacak olağan üstü bir durum olmazsa ama bu ayın sonuna kadar bekle bence en azından ben ettim sen etme ülkemizde maalesef tekoloji işi ekonomi işi kumar gibi ne olacağı belli olmuyor :(

bence artacak olağan üstü bir durum olmazsa ama bu ayın sonuna kadar bekle bence en azından ben ettim sen etme ülkemizde maalesef tekoloji işi ekonomi işi kumar gibi ne olacağı belli olmuyor :(
mecbur 28 kasım indirimlerini bekleyeceğim 2 aralığa kadar bekleyeceğim çaresizim param yetmiyor

5500 TL kendi param 3000 i kredi daha bir de sen düşün çıkmazı 950 tl daha kredi çekebilirim bu sefer sigara almaya dahi param kalmaz

mecbur 28 kasım indirimlerini bekleyeceğim 2 aralığa kadar bekleyeceğim çaresizim param yetmiyor

5500 TL kendi param 3000 i kredi daha bir de sen düşün çıkmazı 950 TL daha kredi çekebilirim bu sefer sigara almaya dahi param kalmaz
2 aralıkta black friday indirimleri devam ediyormu black friday max 3 gün süren bir şey diye biliyorum yanlış olabilir

benimde 23 kasımda başlıyor bir kısmı 77 saatlik video var önümde ağlıyıcam :D
benimde 30-35 konu anlatımı videosu + kitaptan çalışmam gerekiyor ama ben burdayım maalesef

benimde 30-35 konu anlatımı videosu + kitaptan çalışmam gerekiyor ama ben burdayım maalesef
sınav tarihleri kesin belli olmadan direk sınav yapabilirler mi acaba normalde 2 hafta önceden şu sınav şu tarihte diye bildirmişlerdi geçen sene

sınav tarihleri kesin belli olmadan direk sınav yapabilirler mi acaba normalde 2 hafta önceden şu sınav şu tarihte diye bildirmişlerdi geçen sene
bilmem bu hocaların ne yapacağı belli olmuyor

Geri