Hocam al bak güzel değilse 14 günde iade edersin?
Önerin varsa alabilirim1080P TV al, bu paraya alacağın 4K monitörden hayır gelmez benden söylemesi.
Ben bir şey alırsam iade etmem uğraşamamHocam al bak güzel değilse 14 günde iade edersin?
Hayatımda hiç kullanmayıp ve kullanmayacağım bir servis.Yanlış görmediysem içinde Prime Video yok. Ben almazdım, ama 4K bir TV için ucuz.
Emin konuşmayın bence.Önerin varsa alabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bir şey alırsam iade etmem uğraşamam
Hayatımda hiç kullanmayıp ve kullanmayacağım bir servis.
Yok olmazÖyle deme. Belki bir gün lazım olur.![]()
Amaç Netflix mi sadece? Hangi boyutta olması tercihin? Ne kadar uzaktan izleyeceksin?Önerin varsa alabilirim
Hocam vestele bağlı bi servisi var bi arkadaşımda almıştı hala kullanıyor memnun ama hiçbirşey diyememÖnerin varsa alabilirim
Hocam napayım amazon primeyi Netflix yetiyor banaEmin konuşmayın bence.
LOTR dizisi geliyor hocam. Dünyanın en iyi kurgusal evreninin dizisi (Tabii siz LOTR seviyor musunuz bilmiyorumHocam napayım amazon primeyi Netflix yetiyor bana
Salon 20 30 metre kare normal televizyonda olacak youtubede olacak netflixte öyle 4K takıntım yokAmaç Netflix mi sadece? Hangi boyutta olması tercihin? Ne kadar uzaktan izleyeceksin?
Vestel'e bağlı servisinin olması da bir sorun. Vestel'in servisi aşırı kötü.Hocam vestele bağlı bi servisi var bi arkadaşımda almıştı hala kullanıyor memnun ama hiçbirşey diyemem
Ben onu bunu bilmem la casede papelciyimLOTR dizisi geliyor hocam. Dünyanın en iyi kurgusal evreninin dizisi (Tabii siz LOTR seviyor musunuz bilmiyorum)
Yok la vestel TVem vardı iyiVestel'e bağlı servisinin olması da bir sorun. Vestel'in servisi aşırı kötü.