Superonline 96 dowload 96 upload ??

Şu ülkede zaten internet sorunlarını çözüp uygun fiyatlardan yüksek hızlar sunabilseler çok güzel olacak.
Aslında zaten sunabilirler bu gördüğün hiçbirşey aslında çok daha yüksek hızlar da sunabiliyorlar.

monitör daha gelmedi bekliyoruz gelsin yapışcam hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TTNET yıllardır kullanan memnun değil kullananların çoğu sadece o var diye kullanıyor bence farklı varsa ona geç eğer ki ücret farkı uçurum değilse
turktelekoma döndüller sonra taşınmak zoruunuda kaldım 24mbps internet alırken 16mbps e düşürdüler sonrada taşınacağımız evin internetini eski eve geri taşımışlar baya uğraştık deli oldum hatta 3 hafta internetsiz kalldık

Dostlar yaklaşık 1 hafta boyunca 96 mbps dowload ve 96 mbps upload aldım her hangi bir ücret veya paket değişikliği yapmadım bilgisiayarımı kurarken internet hızına bakayım baya hızlı iniyor dedim ve gerçekten bu değerleri aldım bu kadar yüksek değerler verilebiliyorken neden vermiyorlar onu anlamadım ? Resmide ekledim video da var
Alıntıyı görüntüle
Sübhanallah

Şu ülkede zaten internet sorunlarını çözüp uygun fiyatlardan yüksek hızlar sunabilseler çok güzel olacak.
Aslında zaten sunabilirler bu gördüğün hiçbirşey aslında çok daha yüksek hızlar da sunabiliyorlar.
Aynen öyle ama işte maalesef gerçekeleri Mesut Çevikte gördüm ve üzüldüm

monitör daha gelmedi bekliyoruz gelsin yapışcam hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TTNET yıllardır kullanan memnun değil kullananların çoğu sadece o var diye kullanıyor bence farklı varsa ona geç eğer ki ücret farkı uçurum değilse
televizyona bağlayıp indir monitör gelmeden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,864
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri