hayır tarife de sanıyım 1 yıldan beri aynıYok yeni tarifeye mi geçtiniz ve ilk ayı mı?
harbi ya knk 6 alıyom benBizim uploadların nereye gittiği belli oldu.
2 upload alan bneDostlar yaklaşık 1 hafta boyunca 96 mbps dowload ve 96 mbps upload aldım her hangi bir ücret veya paket değişikliği yapmadım bilgisiayarımı kurarken internet hızına bakayım baya hızlı iniyor dedim ve gerçekten bu değerleri aldım bu kadar yüksek değerler verilebiliyorken neden vermiyorlar onu anlamadım ? Resmide ekledim video da var
Alıntıyı görüntüle
benimde paket 25 normalde ama 50 alıyorum dowland upload da 6Dostlar yaklaşık 1 hafta boyunca 96 mbps dowload ve 96 mbps upload aldım her hangi bir ücret veya paket değişikliği yapmadım bilgisiayarımı kurarken internet hızına bakayım baya hızlı iniyor dedim ve gerçekten bu değerleri aldım bu kadar yüksek değerler verilebiliyorken neden vermiyorlar onu anlamadım ? Resmide ekledim video da var
Alıntıyı görüntüle
100 tl ödüyordum 35 e 5 + tv plus vardı sonrasında corona duyurulca internet hızım 75 e 20 oldu sonra 75 e 5 oldu geçen haftada pc gelince bakayım dedim 96 ya 96 oldune kadar ödüyorsun ve sabit hız mı
anlamadım ?Speedtest'in tam sonucunu atar mısınız ?
Fiberde upload ve download hızları yukarıdan aşağıya doğru indiğinden.
test tamamen bittiğinden mi bahsediyorsunuzSpeedtest'in tam sonucunu atar mısınız ?
Fiberde upload ve download hızları yukarıdan aşağıya doğru indiğinden.
knk bende 8 yıldır ttnet kullanıyorduum sonuç olarak 24 den 16 düşürdüler şimdi onların alt yapısından 75 alıyoruımo pingle alakalı bir durum sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır yıllardır superonline kullanıyorum
monitör daha gelmedi bekliyoruz gelsin yapışcam hemenTüm oyunları indir.
TTNET yıllardır kullanan memnun değil kullananların çoğu sadece o var diye kullanıyor bence farklı varsa ona geç eğer ki ücret farkı uçurum değilseknk bende 8 yıldır ttnet kullanıyorduum sonuç olarak 24 den 16 düşürdüler şimdi onların alt yapısından 75 alıyoruım