Superonline 96 dowload 96 upload ??

Speedtest'in tam sonucunu atar mısınız ?
Fiberde upload ve download hızları yukarıdan aşağıya doğru indiğinden.

Dostlar yaklaşık 1 hafta boyunca 96 mbps dowload ve 96 mbps upload aldım her hangi bir ücret veya paket değişikliği yapmadım bilgisiayarımı kurarken internet hızına bakayım baya hızlı iniyor dedim ve gerçekten bu değerleri aldım bu kadar yüksek değerler verilebiliyorken neden vermiyorlar onu anlamadım ? Resmide ekledim video da var
Alıntıyı görüntüle
2 upload alan bne

Dostlar yaklaşık 1 hafta boyunca 96 mbps dowload ve 96 mbps upload aldım her hangi bir ücret veya paket değişikliği yapmadım bilgisiayarımı kurarken internet hızına bakayım baya hızlı iniyor dedim ve gerçekten bu değerleri aldım bu kadar yüksek değerler verilebiliyorken neden vermiyorlar onu anlamadım ? Resmide ekledim video da var
Alıntıyı görüntüle
benimde paket 25 normalde ama 50 alıyorum dowland upload da 6

ne kadar ödüyorsun ve sabit hız mı
100 tl ödüyordum 35 e 5 + tv plus vardı sonrasında corona duyurulca internet hızım 75 e 20 oldu sonra 75 e 5 oldu geçen haftada pc gelince bakayım dedim 96 ya 96 oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Speedtest'in tam sonucunu atar mısınız ?
Fiberde upload ve download hızları yukarıdan aşağıya doğru indiğinden.
anlamadım ?

lan ben bu hzıları alsam ölürüm bakın TT yeni altyapı döşedi maks. verdiği hız 60 mbps ama benim şu an kullandığım hızlara bakın.
1606292413806.png

o pingle alakalı bir durum sanırım

Hayır yıllardır superonline kullanıyorum
knk bende 8 yıldır ttnet kullanıyorduum sonuç olarak 24 den 16 düşürdüler şimdi onların alt yapısından 75 alıyoruım

Tüm oyunları indir.
monitör daha gelmedi bekliyoruz gelsin yapışcam hemen

knk bende 8 yıldır ttnet kullanıyorduum sonuç olarak 24 den 16 düşürdüler şimdi onların alt yapısından 75 alıyoruım
TTNET yıllardır kullanan memnun değil kullananların çoğu sadece o var diye kullanıyor bence farklı varsa ona geç eğer ki ücret farkı uçurum değilse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,486
Üyeler
185,744
Son üye
kabuterimon
Geri