Yazılım Dillerinde Öncelik Hangisinde?

ust4

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
570
Öncelikle c ve c++ lı öğrenip sonra mı visual studio code arayüzünü mü öğrenim yoksa tam tersi mi?

Kişiden kişiye değişir.
İlk önce programlama mantığını öğrenipte sonradan arayüz tasarlamaya geçebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: ust4
Başlık bu şekilde yasaktır.

20 karakter cıkmıyor demeyiniz, " Yazılım hakkında program seçimi " gibisinden başlık atarsan 20 karakter yazmana gerek kalmaz dostum.

• Beğen
Başlık bu şekilde yasaktır.

20 karakter cıkmıyor demeyiniz, " Yazılım hakkında program seçimi " gibisinden başlık atarsan 20 karakter yazmana gerek kalmaz dostum.
Biliyorum uyarı aldım zaten
bida olmayacak

visual studio code üzerinden yazsan ya direk?

zaten ordan yapacağım fakat hiçbişi bilmiyorum yeni öğreneceğim ilk başta arayüzümü öğreneyim yoksa c/c++ ı mı
Reis arayüz de ne var. Play butonu. hata ayıklama. source kısmı var kullanacağın çok bir şey değil. C/C++ öğrenirken onu da öğrenirsin.

Reis arayüz de ne var. Play butonu hata ayıklama source kısmı var kullanacağın çok bir şey değil. C/C++ öğrenirken onu da öğrenirsin.
Saolun gidiyorum öğrenmeye

pratik yaptıkça öğrenirsin. Merak etme zor değil.
hocam elimde c/c++ la ilgili kitap var ondan yeterine bilgi alınca youtubeden ve udemy den pratik yapacağım nasıl olur?

hocam elimde c/c++ la ilgili kitap var ondan yeterine bilgi alınca youtubeden ve udemy den pratik yapacağım nasıl olur?
Güzel olur da bence python başlasan daha iyi olabilir. ( C bende çok anlamıyorum çaktırma :P)

• Muhteşem
Geri