Hocalar kendisi söylüyor zor soruyorum diye edebiyat ve biyoloji sınavı için kolay diyeni görmedim okuldaAma kime göre zorlayıcı kime göre kolay, o dersi dinlemenize göre değişir, ben derslere girdim alttan oyun oynadım yüksek beklemiyorum mesela.
Hocalar kendisi söylüyor zor soruyorum diye edebiyat ve biyoloji sınavı için kolay diyeni görmedim okuldaAma kime göre zorlayıcı kime göre kolay, o dersi dinlemenize göre değişir, ben derslere girdim alttan oyun oynadım yüksek beklemiyorum mesela.
Fight atarım ben onunla ya, ortaokulda görselciyle yaptığım gibiKitap özeti yazıp fotoğrafını atmamızı istemişti 557 sayfalık kitabı okuyup özetini yazdım. 2 cümleye büyük harfle başlamamışım beni 20 puan kırmakla tehdit ediyor. Şiir yazdırıyor beğenmediği için azarlıyor. Sanırım seveceğin bir hoca tipi.
Zaa ben 45 aldımBizim edebiyatçıyla kapışırlar bence. Edebiyatı çok seven ben 28 aldım.
Ortalamam da 40 zaten inşallah bir şekilde geçerim![]()
Ortalama 48'de kaldı.Biz olduk @JATDAV da oldu :/
Benim hala 50 altı yok. Matematiği bekliyorum, Arapçadan beklemediğim şekilde 71 aldım çok iyi.Ortalama 48'de kaldı.
Görselci G-G girdiğinden GG olduk.
Bu arada şaka bir yana yaparsalar forumca MEB'i basabiliriz yani benlik sıkıntı yok.Oyy lafı koydu konuyu siliyorum gral.
keleşler bendenBu arada şaka bir yana yaparsalar forumca MEB'i basabiliriz yani benlik sıkıntı yok.
Bize yaptılar furkan abBu arada şaka bir yana yaparsalar forumca MEB'i basabiliriz yani benlik sıkıntı yok.