Asla başlama yoksa yeni bir monitör alman gerekir.Herkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
seçkin hesap değilse başlama her oyun hile çıkar karşınaHerkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
Asla başlama yoksa yeni bir monitör alman gerekir.
ben sadece arkadaşlarımla vs atarken oynuyorum yoksa olacak gibi değilHerkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
se.k'n olm'yan hesaplar her oyun mevlanaHerkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
bence değmez bende dedim başlıyım adam yere bakarak bizi vuruyordu bende saldım valo oynuyorumHerkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
DeğerHerkese selam, yakın zamanda arkadaşım CS:GO hesabımı banlatmıştı . Şuanda CS:GO'da duyduğum kadarıyla birçok hileci bulunuyormuş ,bu durumda seçkin hesap olmadan CS:GO başlamaya değecek bir durumda mı ?
rütbe 21 olunca seçkin olunuyor muyduseçkin hesap olman gerekiyor rahatça oynayabilmek için
rank ne belki girerizOynuyorum zaten ama CS:GO'yu merak ettim.
seninde rank nebence değmez bende dedim başlıyım adam yere bakarak bizi vuruyordu bende saldım valo oynuyorum![]()