Senarist
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
Netac SSD kullanan var mı?
Bu fiyat bandında en iyisinin Kingston a2000 olduğunu düşünüyorum.Ben a2000 1TB aldım.Çoğu m2 ssd D-RAMLESS.Ama kingston a2000 D-RAMMLİ.Ondan dolay ne sandisk tercih ettim ne sx6000.Sonuçta 1 kere alınacak şeyler.100 lira fazla olsun iyisinden olsun.Hazır sistemin içine şeçince 900 küsür liraya geliyor.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Netac SSD kullanan var mı?
Hayır 579₺ nerde 708₺ ? Ya da fiyatı mı arttıda ben mi yanlış görüyorum..Kingston A2000 okuma ve yazma hızı olarak daha iyi
Fiyat(500 GB için):708 TL
Okuma/Yazma:2200 MB/2000 MB
Hocam benim bildiğim fiyatı da 550-600 TL arasında idi.Sanırım şu an stok olmadığı için tek tük sitelerde var sadece.Onlarda pahalı satıyor.Biraz zaman geçsin eski fiyatı döner sanırım.Hayır 579₺ nerde 708₺ ? Ya da fiyatı mı arttıda ben mi yanlış görüyorum..
Hocam benim bildiğim fiyatı da 550-600 TL arasında idi.Sanırım şu an stok olmadığı için tek tük sitelerde var sadece.Onlarda pahalı satıyor.Biraz zaman geçsin eski fiyatı döner sanırım.