Önemli olan boştaki sıcaklığı değil,yük altındaki sıcaklığıdır.Yük altında kaç derece oluyor?arkadaşlar hazır sistem aldım 6. ayı bitmek üzere işlemcim boşta 45 derece sizce normalmi yoksa macun değişimi yapayımmı.
en fazla 51 veya 61 derece gördüm galiba doğru hatırlıyorsam oda battlefield 5 teÖnemli olan boştaki sıcaklığı değil,yük altındaki sıcaklığıdır.Yük altında kaç derece oluyor?
evet stok fanstok fanlıdır ve normal oyundayken 65-70 geçmiyorsa sıkıntı yok
Yük altında sıcaklığı gayet iyi,sorun çıkarmaz.en fazla 51 veya 61 derece gördüm galiba doğru hatırlıyorsam oda battlefield 5 te
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet stok fan
sıkıntı yok devam et birşeycikler olmazen fazla 51 veya 61 derece gördüm galiba doğru hatırlıyorsam oda battlefield 5 te
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet stok fan
macun yenilemne gerek yok şuanlık sıcaklıklar 70 dereceleri geçince yenilersinpeki önereceğiniz bir soğutma varmı fiyat performans yoksa macun yenileyip devam mı etmeliyim
Değerler normal, fanı değiştirmene gerek yok ama macun sürersen daha iyi olur.peki önereceğiniz bir soğutma varmı fiyat performans yoksa macun yenileyip devam mı etmeliyim
peki teşekkür ederim.macun yenilemne gerek yok şuanlık sıcaklıklar 70 dereceleri geçince yenilersin
tavsiye edeceğin bir marka varmıDeğerler normal, fanı değiştirmene gerek yok ama macun sürersen daha iyi olur.