Serhat ''FurBauZz''
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 694
Oyun oynarken bir anda elektrikler gitti ve arka arkaya 3-4 kere yaşandı 1'er dakikalık aralarla.BİOS sıfırlanmış mıdır?Sisteme bir zarar gelmişmidir?
aç sistemi ve öğren hala yok mu elektiriklerOyun oynarken bir anda elektrikler gitti ve arka arkaya 3-4 kere yaşandı 1'er dakikalık aralarla.BİOS sıfırlanmış mıdır?Sisteme bir zarar gelmişmidir?
Bios sifirlanmamistir bilgisayarin sorunsuz calisiyorsa sorun yokOyun oynarken bir anda elektrikler gitti ve arka arkaya 3-4 kere yaşandı 1'er dakikalık aralarla.BİOS sıfırlanmış mıdır?Sisteme bir zarar gelmişmidir?
zarar görme ihtimali düşük psu modeli neaç sistemi ve öğren hala yok mu elektirikler
Şuan kullanıyorum zaten bakmadan önce bir sorayım dedim.aç sistemi ve öğren hala yok mu elektirikler
Hayır.psu yu kapattığında sıfırlanıyor mu
Gamegaraj 650w olan modeli.zarar görme ihtimali düşük psu modeli ne
e aynı şey işte niye sıfırlansınHayır
Teşekkürler.e aynı şey işte niye sıfırlansın
Teşekkürler.Google Asistan cevaplıyor;Anakartta pil vardır eğer bitmediyseki bitmez hiç bişi olmaz olamaz olmamalı
Demekki sorun olmamış şuan kullanıyosan sorun yokŞuan kullanıyorum zaten bakmadan önce bir sorayım dedim.
Hayır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gamegaraj 650w olan modeli.
BIOS sıfırlanmaz. Kendi pili var.Oyun oynarken bir anda elektrikler gitti ve arka arkaya 3-4 kere yaşandı 1'er dakikalık aralarla.BİOS sıfırlanmış mıdır?Sisteme bir zarar gelmişmidir?