5600xt furmark test sonucu normal mi?

Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar yeni aldığım sisteme furmark testi yapıyorum ilk 5 dk da sıcaklığın 75 dereceye çıkması korkuttu açıkcası ama son 15 dk dır 78 de kaldı 1 kere 79 çıktı anlık. Monitörüm eski olduğu için bu çözünürlükte yapabiliyorum sizce normal mi lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor.
20201212_000540.jpg

Arkadaşlar yeni aldığım sisteme furmark testi yapıyorum ilk 5 dk da sıcaklığın 75 dereceye çıkması korkuttu açıkcası ama son 15 dk dır 78 de kaldı 1 kere 79 çıktı anlık. Monitörüm eski olduğu için bu çözünürlükte yapabiliyorum sizce normal mi lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor.Alıntıyı görüntüle
79 Güzel. Birde kasanın kapağı açık deneyin.

Arkadaşlar yeni aldığım sisteme furmark testi yapıyorum ilk 5 dk da sıcaklığın 75 dereceye çıkması korkuttu açıkcası ama son 15 dk dır 78 de kaldı 1 kere 79 çıktı anlık. Monitörüm eski olduğu için bu çözünürlükte yapabiliyorum sizce normal mi lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor.Alıntıyı görüntüle
Hangi ekran kartı ve kasayı kullanıyorsun.

monitörün o çözünürlükte olsada 1080p yapabilirsin. kartının modeli ne? bana bir tık yüksek geldi değerler?

D
Xfx AMD radeon rx 5600xt, kasa
Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9020124-EU Dahili 650W

Post automatically merged:

Kapak açıktı sonradan kapattım bende daha sağlıklı olur diye
Değerlerin normal ekran kartı 70 73 derecelerinde geziyor. Ama spec deltanın hava akışı çok iyi olmadığı için o dereceleri görüyorsun . Değerlerin normal.

D

Değerlerin normal ekran kartı 70 73 derecelerinde geziyor. Ama spec deltanın hava akışı çok iyi olmadığı için o dereceleri görüyorsun . Değerlerin normal.
kapak açık ve kapalı 2 derece ya farkediyor ya farketmiyor bende belki kış olduğu içindir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,799
Üyeler
190,978
Son üye
Saksı .Alkan
Geri