Ab. Patent alacağım şeyi niye sana söyleyeyimPatent derken icat ürettikten sonra alınan mı?
Neyin patentini alacasun bakayum özelden yaz.
Evet. Faydalı model de alabilirim.Patent derken icat ürettikten sonra alınan mı?
Ula hamsi kafa gizli saklımız yokdur da?Ab. Patent alacağım şeyi niye sana söyleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet. Faydalı model de alabilirim.
Hocam yaşım küçük o nedenle 50TL. Onu da veririmPatent almadım ama sanırsam patent için para ödemen lazım![]()
Uşağum nasıl söyleyeyum da?Ula hamsi kafa gizli saklımız yokdur da?
Hocam yaşım küçük o nedenle 50TL. Onu da veririm
Uşağum nasıl söyleyeyum da?
Hocam MEB araya girince 50Tl oluyor sen orasını bana bırak
Patentini alınca bu konuya atarmısın neyin patentini aldınıMerhaba daha önce patent almış olan var mı halihazırda 1 patent başvurum var ama 1 tane daha yapmak istiyorum. Teknik resimleri hangi programlarla çiziyorsunuz?
Ha bu klavye diye bi icat vardur ya heh ondan yaz söyle hamsi kafa.Hocam yaşım küçük o nedenle 50TL. Onu da veririm
Uşağum nasıl söyleyeyum da?
Tamam hocam 1. şu an kabul aşamasında onun teknik resmini bir abiye çizdirdim fakat 2. yi kendim çizmek istiyorum/ rahatsız etmeyeyim diye. Nasıl çizerim bulamadımPatentini alınca bu konuya atarmısın neyin patentini aldını
1. neydi?Tamam hocam 1. şu an kabul aşamasında onun teknik resmini bir abiye çizdirdim fakat 2. yi kendim çizmek istiyorum/ rahatsız etmeyeyim diye. Nasıl çizerim bulamadım![]()
Başvuru kabul olsun belgeyi atarım .d1. neydi?