Geforce Now Almaya Değer Mi?

dutemo

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
31,876
60 mbps internetim var. Ücretsiz sürümü test ettim. Tıpkı normal pc de oynar gibi. Euroyu çevirince 50 TL Bi ücreti oluyor aylık. Sizce değer mi?

60 mbps internetim var. Ücretsiz sürümü test ettim. Tıpkı normal PC de oynar gibi. Euroyu çevirince 50 TL Bi ücreti oluyor aylık. Sizce değer mi?
Aylık 50tlye değmez ama özel sürümü vardı ilk üç ay 30 tlydi galiba, eğer online değil de hikayeli oyun oynuyosan değer

Bence değer. 15 mbps internet ile kullanıyorum. 1280x1024 çözünürlüke oynuyorum. Gayet iyi bir servis.

Aylık 50tlye değmez ama özel sürümü vardı ilk üç ay 30 tlydi galiba, eğer online değil de hikayeli oyun oynuyosan değer
O ilk çıktığında vardı şuan yok.

60 mbps internetim var. Ücretsiz sürümü test ettim. Tıpkı normal PC de oynar gibi. Euroyu çevirince 50 TL Bi ücreti oluyor aylık. Sizce değer mi?
bilgisayarı kötü olanlar için iyi bir şey

Bence değer.

bu aralar bildiğim kadarıyla founders da geceleri sıra oluyor çok giren olduğu için yani bilemedim bende geforce now kullanıyorum ama free aylık 50 TL biraz bana fazla geliyor
Oluyor evet. AC: Origins için 10 dk bekletmişti beni. Cyberpunk tan dolayı bayağı sıra var.

Geri