Paralar millete gidiyormuş

Siz beni CHP' li falan mı sanıyonuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok. Ben muhalif değilim. Türkiye de oy verecek bir parti yok. İttifaklar belli olursa AKP' nin olmadığı ittifağa atılır anca
Söylediklerinde haklısın ama şuanki bu rezil durumda bile akp dışında başa gelebilecek tek kişi Mansur Yavaşdır . Eğer Mansur Yavaş bağımsız cumhurbaşkanı adayı olmazsa akp ye vermekten başka çaremiz olmadığına inanıyorum.

1950? 2013te yaşanan bir olay? Eğer hatırlamıyorsan şu an 7 yaşında filan olman lazım!
1950' leri yukardaki arkadaşa itafen yazdım. Orası sizle alakalı değil. 2013' de 7 yaşında değildim. 8 yaşındaydım. Ama Allah' a şükür daha buzdolabının icadını bilmeyen bir insanın bizi yönetemeyeceğini kavrayabiliyorum.

Söylediklerinde haklısın ama şuanki bu rezil durumda bile akp dışında başa gelebilecek tek kişi Mansur Yavaşdır . Eğer Mansur Yavaş bağımsız cumhurbaşkanı adayı olmazsa akp ye vermekten başka çaremiz olmadığına inanıyorum.
Belki nasipte varsa akşener

Allahım yarabbim. Ya ben nerden bileyim gezi olaylarını. Ben daha o zaman parti ne bilmiyordum. Sen beni bunla mı yargılıyosun? Ben şuan olana bakarım. Banane 1950' den. 1950' de mi yaşıyoruz? O zamanın mı teknolojisi? Şuan bu hükümet beni yönetemiyor ise oyumu alamaz NOKTA! Tek kötü olan da ekomomi olsa keşke

Hayatımda duyduğum en saçma cümlelerden biri şu oldu "Banane 1950'den 1950'de mi yaşıyoruz?"

1950' leri yukardaki arkadaşa itafen yazdım. Orası sizle alakalı değil. 2013' de 7 yaşında değildim. 8 yaşındaydım. Ama Allah' a şükür daha buzdolabının icadını bilmeyen bir insanın bizi yönetemeyeceğini kavrayabiliyorum.

Belki nasipte varsa akşener
Ben de zannettim ki sizi 20-25 yaş üstü aklı başında bir kimse diye cevap verdim. 15 yılda ne gördün de yönetilmemekten bahsediyorsun! Hey yavrum hey!

Covid olan insanların masrafları, aşıların masrafları boru galiba nasıl bir zihniyet var sizde merak ediyorum.
covid olanların masraflarımı kardeşim 3500 t harcadık ilaçar muayene bir şey yapıyoruz ekstra para alıyorlar en fazla 1000 tl yardım yapıyorlar.

covid olanların masraflarımı kardeşim 3500 t harcadık ilaçar muayene bir şey yapıyoruz ekstra para alıyorlar en fazla 1000 TL yardım yapıyorlar.
Covid'in zararı hastaneler ilaçlar falan değil. Asıl zarar sekteye uğrayan üretim, işçi çıkartan firmalar, zarar edip faiz altında ezilen esnaf ve kobilerdir.

ali babacan gelirse iyi olur adam ekonomiyi adam eder en azından şu an başımızdaki şaklabanlardan daha iyi yönetir ekonomiyi
paralarıda camilere harcıyorlar sonra para yok diyorlar antalyada yaşıyorum antalya şu 2200 cami var istanbulda is 3500 ne gerek var 2200 camiye antalyanın nüfusu istanbulun 10 da 2 si.

Hayatımda duyduğum en saçma cümlelerden biri şu oldu "Banane 1950'den 1950'de mi yaşıyoruz?"
Saçma ama gerçek olmadığını kanıtlayamazsın. Banane 1950' den? Benim için 1950' nin ne anlamı var? Benim için 2005' den öncesinin hiçbir anlamı yok.

ali babacan gelirse iyi olur adam ekonomiyi adam eder en azından şu an başımızdaki şaklabanlardan daha iyi yönetir ekonomiyi
paralarıda camilere harcıyorlar sonra para yok diyorlar antalyada yaşıyorum antalya şu 2200 cami var istanbulda is 3500 ne gerek var 2200 camiye antalyanın nüfusu istanbulun 10 da 2 si.
Ali Babacan'ın ekonominin başına geçirmektense bizim @RevDeisDou 'yu geçir daha iyi yönetir. :D

Saçma ama gerçek olmadığını kanıtlayamazsın. Banane 1950' den? Benim için 1950' nin ne anlamı var? Benim için 2005' den öncesinin hiçbir anlamı yok.
Tarihini bilmeyen geleceğine yön veremez.

Uygunsuz dil
Türkiye'yi Almanya ile İngiltere ile karşılaştırmak o kadar anlamsız şeyler ki biri daha yeni kalkınmaya başlamış bir ülke diğerleri yıllardır gerek askeri gerek diğer alanlarda kendini kanıtlamış, yerini almış ülkeler gidip İngiltere şu kadar para veriyor Türkiye vermiyor demek anlamsız ki Türkiye'de veriyor biraz videoları izlersen haberlere bakarsan Ekrem İmamoğlu'nun çoğu kişinin işsizlik parasını kestiğini vs. görebilirsin.
Aaaaaa akkoyun gelmiş

Tarihini bilmeyen geleceğine yön veremez.
Lan o söz onun için mi?
Orda sana bahsedilen senin ecdadının tarihi.
50 yıl önceki olayları bir kenara bırak.
Sen 20 senedir her yıl geriye gittiğimizin farkında değilmisin.
Milletimizin her gün alım gücünün düştüğünün farkında değil misin?
Çocuklarına bir şey alamadığı için intiharın eşiğine gelen insanları görünce hiç mi yüreğiniz sızlamıyor?
Yok artık aklım almıyor.
İnsanlar hala akp den başka çare yok diyor.
İnsanlar akp ye oy verirken vicdanları hiç sızlamıyor.
Bunca yolsuzluk,hile,hurda yönetimdekiler gırtlağına kadar d
Yolsuzluğun içinde.

Son düzenleme:
Aaaaaa akkoyun gelmiş

Lan o söz onun için mi?
Orda sana bahsedilen senin ecdadının tarihi.
50 yıl önceki olayları bir kenara bırak.
Sen 20 senedir her yıl geriye gittiğimizin farkında değilmisin.
Milletimizin her gün alım gücünün düştüğünün farkında değil misin?
Çocuklarına bir şey alamadığı için intiharın eşiğine gelen insanları görünce hiç mi yüreğiniz sızlamıyor?
Yok artık aklım almıyor.
İnsanlar hala akp den başka çare yok diyor.
İnsanlar akp ye oy verirken vicdanları hiç sızlamıyor.
Bunca yolsuzluk,hile,hurda yönetimdekiler gırtlağına kadar d
Yolsuzluğun içinde.
yok hocam ben hakkımı helal etmiyorum vatanı kötüye götürceğini bile bile oy verenlere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,172
Üyeler
189,983
Son üye
Query92
Geri