dyinglightkotuoyundur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,634
sırf bazı insanlar güya çok temiz kalpli gözleri bunu görmek istemiyor diye kaldırıyorum neyse
Son düzenleme:
Umarım yakalanırsın.ya çok kasmayın amannnnn benimde sınavım var ben çok takıyormuyum yok sözel lerde 2 kağıt sıkıştır biyerlerine sayısallardada karşı sıralara göz dik ama şanslı olman lazım tabii
ironi yapıyorsundur inşallahya çok kasmayın amannnnn benimde sınavım var ben çok takıyormuyum yok sözel lerde 2 kağıt sıkıştır biyerlerine sayısallardada karşı sıralara göz dik ama şanslı olman lazım tabii
Bak bak iyi bak bunaya çok kasmayın amannnnn benimde sınavım var ben çok takıyormuyum yok sözel lerde 2 kağıt sıkıştır biyerlerine sayısallardada karşı sıralara göz dik ama şanslı olman lazım tabii
kolay kolay yakalanmıyorum ama duan için teşekkürlerUmarım yakalanırsın.
yapmıyorum yapsam sonuna (!) felan koyarım herhaldeironi yapıyorsundur inşallah
yazık kafanakolay kolay yakalanmıyorum ama duan için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yapmıyorum yapsam sonuna (!) felan koyarım herhalde
tmyazık kafana
nE? Kanka sen ver şunun taktiğini.
zeka knk nasıl verim genetik sajkdsajkd her şey çalışmakla olmuyorrnE? Kanka sen ver şunun taktiğini.
Bende LGS'den çalışmayarak 390 aldım ama zeka değil bencezeka knk nasıl verim genetik sajkdsajkd her şey çalışmakla olmuyorr
Ne biliyon oyun oynadığımızıAdalet mi bu? Ben tüm sınavlarım oldum. Siz oyun oynarken ben sınava çalıştım. Ya kimse olmayacaktı yada herkes olacak. Herkes gram çalışmadığı için sınavlar olsun diyor. Hiç adaletli değil.
Çko bsait.15 aralıkta 30K olan vaka 1 haftada nasıl 19K oluyor acaba?